Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Υφυπουργός Α. Κατσανιώτης για τον Τρύφωνα Λίβα: Αποχαιρετώ με θλίψη τον ευγενή συμπατριώτη και καλό φίλο

Ο Υφυπουργός Α. Κατσανιώτης για τον Τρύφ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος σε δήλωση του είπε πως «χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο και έναν ακατάβλητο εργάτη της Αυτοδιοίκησης»

Με αφορμή το θάνατο του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αποχαιρετώ με θλίψη τον ευγενή συμπατριώτη και καλό φίλο Τρύφωνα Λίβα. Υπηρέτησε με πίστη και αυταπάρνηση τις ιδέες, τις αξίες και τον τόπο του.

Με συγκίνηση εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια  μου στην σύζυγό του Βάσω και στα παιδιά του Δημήτρη και Αργύρη».

Στο μεταξύ με αφορμή τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος σε δήλωση του είπε πως «χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο και έναν ακατάβλητο εργάτη της Αυτοδιοίκησης».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Καλαβρύτων έχει ως εξής:

«Η απώλεια του Τρύφωνα Λίβα κάνει φτωχότερη την Αυτοδιοίκηση στην Αχαΐα.

Κάνει φτωχότερους όλους όσοι είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ένας άνθρωπος οραματιστής, ακούραστος εργάτης της Αυτοδιοίκησης, μια λαμπρή προσωπικότητα που με ήθος, με επιμονή κι αξιοπρέπεια, προσέφερε πολλά όχι μόνο στο αγαπημένο του Διακοπτό αλλά σ’ όλη την Αχαΐα, μεταξύ άλλων και μέσα απ’ την δράση και συμμετοχή του στην τότε Τ.Ε.Δ.Κ.

Με τον Τρύφωνα Λίβα συνεργαστήκαμε σε πολλά ζητήματα που αφορούν στις όμορες περιοχές Διακοπτού και Καλαβρύτων. Και η συνεργασία μας ήταν πάντα ανέφελη, γόνιμη, αδιατάρακτη και αποδοτική. Μέσα απ’ αυτή τη σχέση οικοδομήθηκε ανάμεσα μας και μια μακρόχρονη φιλία και αμοιβαία εκτίμηση.

Αποχαιρετούμε κι έναν σπουδαίο φίλο που, φεύγοντας, αφήνει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη κι ένα φωτεινό παράδειγμα. Αλλά και μια σπουδαία οικογένεια. Στη σύζυγο του Βασιλική, στα παιδιά του Δημήτρη και Αργύρη, στα εγγόνια του και σ’ όλους τους οικείους του, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις