Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Tο ΜέΡΑ25 συμμετέχει στη διαδήλωση της 11/9 στη Θεσσαλονίκη

Tο ΜέΡΑ25 συμμετέχει στη διαδήλωση της 1...

Με σύνθημα «η ρήξη είναι η μόνη απάντηση στην κρίση»

Με σύνθημα «η ρήξη είναι η μόνη απάντηση στην κρίση», το ΜέΡΑ25 καλεί τα μέλη του και τους πολίτες να πάρουν μέρος στην πορεία της 11ης Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη». Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «στη φετινή ΔΕΘ η Μητσοτάκης Α.Ε. θα μας σερβίρει την Οικονομία της Καταστροφής ως το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας» και προσθέτει:

«Καταστροφής του Περιβάλλοντος, με τα καμένα δάση να δίνονται βορά στους “Ολιγάρχες Χωρίς Σύνορα” να φυτεύουν ανενόχλητοι τις ανεμογεννήτριές τους και να τα “αναδασώνουν” με τα μεταλλαγμένα δενδρύλλια των πολυεθνικών, με τις εξορύξεις, είτε μιλάμε για θάλασσα, είτε για τη στεριά (βλ. Σκουριές), με τους χτισμένους αιγιαλούς, με το νέο σχέδιο νόμου για τους “στρατηγικούς επενδυτές”.

Καταστροφής των μικρομεσαίων νοικοκυριών που θα ξεσπιτωθούν με τον Πτωχευτικό νόμο, κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις των funds.

Καταστροφής της Παιδείας με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) που σπρώχνει τα παιδιά μας στα Ιδιωτικά Κολλέγια των ολιγαρχών.

Καταστροφής του συνταξιοδοτικού και της μετατροπής του σε ασφαλιστικό-καζίνο. Τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης θα μετατραπούν σε καταθέσεις των Ολιγαρχών στα νησιά Κέυμαν και την Ελβετία, ενώ οι εργαζόμενοι θα αμείβονται με ρεπό».

Θέτοντας το ερώτημα «θα τους αφήσουμε;» για το ΜέΡΑ25 η απάντηση «είναι ένα βροντερό ΟΧΙ, σε αντίθεση με όλα τα μνημονιακά κόμματα. Γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην παρουσία μας φέτος στη ΔΕΘ σε όλα τα επίπεδα».

Το ΜέΡΑ25 σημειώνει ότι «πέρα από την περιοδεία του γραμματέα και της Κ.Ο. μας, θα έχουμε και κινηματική παρουσία-συμμετοχή στη διαδήλωση της 11ης Σεπτεμβρίου ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Με τα πανό μας, τα συνθήματά μας, τις σημαίες μας. Θέλουμε να είναι μια συνάντηση συνοδοιπόρων από πολλά μέρη της Ελλάδας που -πέρα από το πολιτικό μήνυμα που θα περάσει- θα τονώσει τη συντροφικότητα και την διαδικασία πολιτικής ομογενοποίησης, που ξεκίνησε από το επιτυχημένο πρώτο μέρος του Συνεδρίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις