Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

/

Πάτρα: Oι πρώτοι μιλούν στο thebest.gr- Αυτοί που έκοψαν το "νήμα" των πανελλαδικών με υψηλές ταχύτητες

Πάτρα: Oι πρώτοι μιλούν στο thebest.gr- ...
Μαρτάτος Tάκης

Έδωσαν τη μάχη και βγήκαν νικητές

Η μεγάλη στιγμή ήρθε, οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 ανακοινώθηκαν και πολλά παιδιά από την Πάτρα πέρασαν στις σχολές προτίμησής τους χαμογελώντας πλατιά και νιώθοντας ανακουφισμένα και δικαιωμένα καθώς η περίοδος προετοιμασίας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη στις συνθήκες της πολύμηνης καραντίνας και χωρίς δια ζώσης μαθήματα στο σχολείο και το φροντιστήριο.

Μία επιπλέον δυσκολία και ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς ήταν η ελάχιστη βάση εισαγωγής που ήταν διαφορετική σε κάθε πανεπιστημιακή σχολή, ανάλογα με το τι είχε ορίσει το κάθε τμήμα, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση και άφησε 1 στους 5 υποψηφίους εκτός Πανεπιστημίου.
Με την ανακοίνωση λοιπόν και των βάσεων, το thebest.gr μίλησε με Πατρινούς υποψηφίους που τα κατάφεραν περνώντας στις πρώτες σχολές προτίμησης τους και μας μετέφεραν τον παλμό τη χαρά, τα όνειρά τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την οικογένειά τους, τους καθηγητές τους και τους φίλους τους που τους συμπαραστάθηκαν στην απαιτητική και δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους.

Νταλαπέρα Αγγελικη – 19.667 1η Ηλεκτρολογων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών ΕΜΠ Αθήνα – 1η στην Ελλάδα στο 2ο πεδίο

«Είμαι χαρούμενη και περήφανη γι αυτό που πέτυχα καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή! Η χρονιά ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και με δυσκόλεψε η καραντίνα γιατί παρακολουθούσα διαδικτυακά τα μαθήματα του σχολείου και του φροντιστηρίου. Εκτός της δυσκολίας της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας με δυσκόλεψε το γεγονός ότι δεν υπήρχε η επικοινωνία με τους φίλους μου και η χαλάρωση των διαλλειμάτων του σχολείου που μας αποσυμπίεζε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με βοήθησε αλλά και τους καθηγητές μου στο σχολείο μου το ΓΕΛ Καστριτσίου και τα φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα των υπολογιστών και θα ήθελα να δω μετέπειτα κάποιο μεταπτυχιακό στην Αμερική!» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ

Δημητροπούλου Δήμητρα – 19.495 – 1η Ιατρική Πατρών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θεωρώ ότι οι θυσίες που έκανα απέδωσαν γιατί ήταν ένας διαρκής αγώνας και μία συνεχής προσπάθεια. Προφανώς και υπήρχε άγχος, όπως είχαν όλοι οι υποψήφιοι διότι αποτελεί έναν αστάθμητο παράγοντα, αλλά προσπάθησα να το μετατρέψω σε δημιουργικό και παραγωγικό προς δικό μου όφελος. Σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε ξανά και φέτος με την πανδημία και την καραντίνα, θεωρώ ότι υπήρχαν και θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι ότι προέκυψε περισσότερος χρόνος για διάβασμα, αλλά τα αρνητικά ήταν περισσότερα καθότι πέρα από την πίεση της ίδια της πανδημίας, χάσαμε την επαφή με τους φίλους μας αλλά και η ίδια η διαδικασία της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας είναι πολύ διαφορετική από την δια ζώσης.
Αναφορικά με την επιλογή μου στο να κατευθυνθώ προς τον τομέα της Ιατρικής, δεν είναι κάτι που το επιδίωκα από μικρή σαν όνειρο, αλλά είναι κάτι που άρχισα να αποφασίζω τα τελευταία δύο χρόνια – τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου – και σε αυτό συνετέλεσε η ίδια η πανδημία, η οποία με βοήθησε να καταλάβω πως η ιδιότητα του γιατρού αποτελεί λειτούργημα και ως πρώτο μέλημα έχει την εξυπηρέτηση των αναγκών υγείας των ανθρώπων.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη, τους καθηγητές μου, και ιδιαίτερα το φροντιστήριο Πρίσμα για την επιτυχία.» ανέφερε στο thebest.gr
 
*Φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ

Θεόδωρος Τσούλος από το 1ο ΓΕΛ Πατρών, περνά 1ος στο Φυσικό Πάτρας έχοντας συγκεντρώσει 19.400 μόρια

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ήξερα πως θα πέρναγα στη συγκεκριμένη σχολή. Ήταν η 1η μου επιλογή, η φυσική και τα μαθηματικά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά. Ήταν δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου μέσα στις συνθήκες της καραντίνας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά δούλεψα με πρόγραμμα και είχα βοήθεια από τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου και τη στήριξη των γονέων μου».

*Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ

Νίκος Καρακώστας από το 8ο Γενικό Λύκειο Πατρών, 30ος στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με 19.100 μόρια (μαζί με τα αθλήματα)

«Η σχολή αυτή ήταν η 1η επιλογή μου. Η προετοιμασία τον περασμένο χειμώνα με το lockdown ήταν πιο δύσκολη καθώς δεν μπορούσες να διαμορφώσεις ένα σταθερό πρόγραμμα, ωστόσο είχα συνέπεια και θέληση και σημαντική στήριξη από τους φίλους, την οικογένεια και τον κύκλο μου καθώς και τους καθηγητές μου. Επίσης μία επιπλέον δυσκολία ήταν τα γήπεδα που ήταν κλειστά λόγω της καραντίνας και είχες μόνο 2-3 μήνες για την προετοιμασία του στίβου. Η Γυμναστική Ακαδημία είναι ένας ευρύτερος τομέας που περιλαμβάνει από ψυχολογία μέχρι extreme σπορ. Είμαι ανακουφισμένος και ενθουσιασμένος και το βλέπω σαν μία καινούρια, μεγάλη περιπέτεια».


*Φροντιστήριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Σπύρος Βανταράκης από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών, 4ος στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Πάτρας με 18925 μόρια

«Ήταν η 1η μου επιλογή, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το ψιλοπερίμενα. Η περίοδος της καραντίνας δεν με δυσκόλεψε πολύ, είχα οργάνωση και μετά έβγαινε μια χαρά. Προσπάθησα να ισορροπήσω τα πράγματα. Στόχος μου μπαίνοντας τώρα στη σχολή είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να προσπαθήσω και για ένα καλό μεταπτυχιακό μετά».
Ο Σπύρος Βανταράκης επίσης όταν είχαν ανακοινωθεί οι βαθμολογίες τον Ιούλιο είχε πει στο thebest.gr πως «η στήριξη των καθηγητών μου, της οικογένειας μου και κυρίως της μητέρας μου έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να τα καταφέρω».
 
*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ

Αναστασία Γασπαρινάτου, από το 11ο ΓΕΛ Πάτρας, περνά 1η στο Οικονομικό Πάτρας με 18.914 μόρια

«Ήταν η 1η επιλογή σχολής, αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά καθώς πέτυχα τον στόχο μου. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Λόγω της καραντίνας ήταν πιο απαιτητική η προετοιμασία και ήθελε πολύ διάβασμα και προσπάθεια να προσαρμοστώ στα διαδικτυακά μαθήματα αλλά όταν βάζεις ένα στόχο το παλεύεις για να τα καταφέρεις.
Στόχος μου πλέον στη σχολή είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, να ολοκληρώσω ένα καλό προπτυχιακό και μετά να κάνω ένα μεταπτυχιακό εδώ ή στο εξωτερικό». 

*Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ

Χριστοδουλόπουλος Κωνσταντίνος – 18.824 – 1ος Ικάρων (ΣΙ) Ελεγκτές Αεράμυνας

«Ήταν η 1η μου επιλογή και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά και όλα έλαβαν χώρα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Παρόλες όμως τις δυσκολίες, λόγω της κατάστασης με την καραντίνα δημιουργήθηκε χρόνος για περισσότερο διάβασμα. Σε όλη αυτή την κατάσταση την απαραίτητη στήριξη την έδωσε η οικογένειά μου και οι καθηγητές στο σχολείο αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους καθηγητές μου στο Φροντιστήριο Πρίσμα, όπου αν δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω αν θα είχα πετύχει τον στόχο μου. Τώρα οι βλέψεις μου είναι να επικεντρωθώ στην σχολή και στην εξέλιξη μου μέσα από την εκπαίδευση που θα λάβω» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήρια ΠΡΙΣΜΑ

Θεοδωροπούλου Παναγιώτα -18.821 μόρια 2η Φυσικό Πάτρας

«Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους μου έχοντας πετύχει με την βαθμολογία αυτή την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου και πάνω από όλα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.»
 
*Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ

Μαίρη Παγανιά από το 1ο ΓΕΛ στην Ανθούπολη, Πάτρα, 12η στη Νομική ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκης με 18.784 μόρια

«Ήταν η 1η μου επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στη σχολή που ήθελα. Η επιτυχία οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια που κατέβαλα και στο μεθοδικό διάβασμα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα στην αρχή λόγω της πανδημίας να προσαρμοστώ αλλά στη συνέχεια τα κατάφερα. Εξάλλου καθότι και αθλήτρια, μιας και παίζω βόλεϊ στην Παναχαϊκή ξέρω από πειθαρχία και πρόγραμμα ενώ μ’ αρέσουν και οι κλασικές σπουδές».
 
*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ
*Φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ  

Γεώργιος Ρόδης – 18.782 – 5ος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας

«Περίμενα ότι θα είχα ένα καλό αποτέλεσμα. Ήξερα τι είχα γράψει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης. Ήταν και αδικία για τα παιδιά που δεν είχαν εύκολη πρόσβαση. Υπήρχε άγχος, όμως είχα καλούς καθηγητές που δεν με βοήθησαν μόνο με τα μαθήματα, αλλά με υποστήριξαν και ψυχολογικά» όπως είχε αναφέρει στο thebest.gr με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.
 
*Φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ
*Φροντιστήριο ΦΑΣΜΑ

Μαρίνα Γκολφινοπούλου από 1ο Γενικό Λύκειο Πατρών, 108η στην σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με 18.533 μόρια

«Ήταν η 1η επιλογή μου, νιώθω ικανοποιημένη, οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω της πανδημίας, ωστόσο δούλεψα με πρόγραμμα και έχοντας την στήριξη του Φροντιστηρίου μου, της οικογένειάς μου και του σχολείου. Χάρηκα με το αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο για μένα και αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Σίγουρα στερήθηκα κάποια πράγματα όπως κάποια έξοδος αν και δεν ήταν τόσο αισθητό εξαιτίας της πανδημίας. Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω καλά στη σχολή και να δουλέψω για να πάρω καλούς βαθμούς».

*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ

Αντώνης Πίτσιος από το Πειραματικό Λύκειο Λάγγουρα Πατρών, 94ος με 18.530 μόρια στην Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Πατρών

«Η Ιατρική σχολή της Πάτρας ήταν η 1η μου επιλογή. Είναι μία στιγμή δικαίωσης, νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη. Από μικρός μου άρεσε η ιατρική και θεωρώ πως την περίοδο της πανδημίας το ιατρικό λειτούργημα έλαβε επιτέλους την αναγνώριση που του αξίζει καθώς οι γιατροί δεν αμείβονται όπως θα έπρεπε. Η τηλεκπαίδευση την περίοδο της πανδημίας δεν με δυσκόλεψε, θα έλεγα πως βοήθησε περισσότερο στο διάβασμά μου. Αν διαβάζεις από μικρός συστηματικά δεν έχεις πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την επιτυχία μου».

*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ
*Φροντιστήριο ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ

Τάσης Βγενόπουλος από το Λύκειο Καστριτσίου, 196ος στη Νομική Αθηνών με 18.504 μόρια

«Ήταν η 1η μου επιλογή, η Νομική θεωρώ πως μου πάει σαν άτομο, είχα εξάλλου και το ερέθισμα από την οικογένειά μου καθώς είναι δικηγόρος ο πατέρας μου, Γιώργος Βγενόπουλος. Η περίοδος προετοιμασίας ήταν δύσκολη καθώς είχες να διαχειριστείς τον ψυχολογικό τομέα και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να διαχειριστείς το άγχος σου, είχα πάντως την υποστήριξη των δασκάλων μου στο φροντιστήριο και στο σχολείο αλλά και της οικογένειάς μου. Ήταν επίσης δύσκολα καθώς δεν μπορούσες να βγεις από το σπίτι ή να δεις τους φίλους σου. Νιώθω ικανοποίηση γιατί ήταν μία μακρά προσπάθεια από τα χρόνια του γυμνασίου, όλα πήγαν ομαλά και η χαρά είναι μεγάλη».
Μάλιστα όπως μας είπε ο Τάσης Βγενόπουλος έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις φέτος και η δίδυμη αδελφή του Αθηνά Βγενοπούλου, η οποία επίσης πέρασε στην σχολή επιλογής της, το Οικονομικό Αθηνών με 15.760 μόρια, 142η στη σειρά.

*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ

Παναγιώτης Κακαρούμπας από το Πειραματικό Λύκειο Λάγγουρα Πατρών 2ος με 18.478 μόρια στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Πτολεμαΐδα

«Είμαι ικανοποιημένος με τη σχολή που πέρασα αν και για μόλις 51 μόρια δεν πέρασα στην πρώτη μου επιλογή των Αξιωματικών Πυροσβεστών. Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά και η σχολή που πέρασα ήταν η 2η επιλογή μου. Μου αρέσει και θέλω να προσφέρω. Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά όσον αφορά στην προετοιμασία μας καθώς δεν ήμασταν στο σχολείο ή στο φροντιστήριο με φυσική παρουσία  λόγω των μέτρων της πανδημίας. Κάνοντας τηλεκπαίδευση και τα μαθήματα μέσα από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ήταν συχνά κουραστικό», ανέφερε στο thebest.gr ο Παναγιώτης Κακαρούμπας.
Στο ερώτημα αν κάποιος από την οικογένειά του υπηρετεί στην Πυροσβεστική και πώς ένιωσε με τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού μας είπε πως ένας αδελφός της γιαγιάς του ήταν στο Πυροσβεστικό σώμα, πως του αρέσει και θέλει πολύ να προσφέρει μιας και η δουλειά του Πυροσβέστη πάνω απ’ όλα είναι λειτούργημα και πως ουσιαστικά την απόφαση να δώσει εξετάσεις για την Πυροσβεστική Ακαδημία την έλαβε μόνος του. Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη και συμπαράσταση που είχε από την οικογένειά του, τα αδέλφια και τους φίλους του αλλά και από τους καθηγητές του στο σχολείο και το φροντιστήριο.

*Φροντιστήριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Βασιλείου Γιωλένα – 18.461 Ιατρική Πάτρας

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και περήφανη που κατάφερα να πετύχω στην 1η μου επιλογή – αν και σκεφτόμουν και την οδοντιατρική! Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη και περίεργη χρονιά αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως η καραντίνα βοήθησε καθώς υπήρχε περισσότερος χρόνος για διάβασμα. Τα μαθήματα κύλησαν ομαλά διαδικτυακά, αλλά πιστεύω πως δια ζώσης ήταν καλύτερα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την στήριξη, τους καθηγητές μου στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου αλλά ιδιαίτερα και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Πρόσημο.» αναφέρει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ

Κωνσταντίνος Φλώρος, από το 9ο Γενικό Λύκειο Πατρών, 11ος στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Πάτρας με 18.448 μόρια.

«Ήταν η 1η μου επιλογή και μάλιστα ήθελα να περάσω μόνο σε αυτό το πανεπιστήμιο. Είμαι ευχαριστημένος. Πράγματι την περίοδο της προετοιμασίας με την καραντίνα και το lockdown τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς ένιωσα πως ήταν μεγαλύτερο το διάστημα της πίεσης και του άγχους. Αυτό που με ενδιαφέρει να ασχοληθώ τελειώνοντας τη σχολή είναι η έρευνα».

*Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ

Σταθόπουλος Αλέξανδρος – 18.393 μόρια – 5ος Σχολή Ικάρων (ΣΙ) Μηχανικοί (ΣΜΑ)

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που κατάφερα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μπω στην πρώτη σχολή επιλογής μου. Ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένεια μου που με στήριξε, τους καθηγητές μου στο σχολείο και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ.»
 
*Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ

Μάριος Κουτσοσπύρος από το 11ο ΓΕΛ Πάτρας, περνά στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.345 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένος καθώς πρόκειται για ιατρική σχολή. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική Πάτρας, η βάση της οποίας ωστόσο ανέβηκε και μάλιστα δέχθηκε λιγότερους φοιτητές από πέρυσι.
Είναι μία σχολή που επιθυμούσα να περάσω και ανταμείφθηκαν οι κόποι όλων των υπόλοιπων χρόνων προσπάθειάς μου. Την δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας με εξαίρεση ένα - δύο σημεία, θα έλεγα ότι την αντιμετώπισα ψύχραιμα, ενώ πάντα αυτό που κάνω και έχω ως αρχή μου, είναι όπου πάω να κάνω αυτό που αναλαμβάνω καλά», ανέφερε ικανοποιημένος».

*Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ

Ανδριανή Δάγλα από το 1ο ΓΕΛ Πατρών, περνά στη Νομική Θεσσαλονίκης, 164η με 18.100 μόρια

«Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη γιατί ήταν η 1η μου επιλογή. Ήθελα εκτός από τη σχολή να περάσω και στη συγκεκριμένη πόλη, τη Θεσσαλονίκη, μόνο εκεί κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Η οικογένειά μου δεν έχει σχέση με το νομικό χώρο, ο πατέρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά, απλά ακολούθησα θεωρητική κατεύθυνση και είχα “κολλήσει” από μικρή με τα νομικά αν και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ως μάχιμη δικηγόρος αλλά να ακολουθήσω στη συνέχεια τον κλάδο της ναυτιλίας ή τα χρηματοοικονομικά. Οι συνθήκες προετοιμασίας μέσα στην καραντίνα δεν ήταν απλώς δύσκολες, αλλά θα έλεγα πως ήταν επίπονες τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και ομολογώ ότι έφτασα στο σημείο να πω δεν μπορώ άλλο, ήταν δύσκολα αλλά το πάλεψα».

*Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ

Φραγκή Γεωργία - 17.845 – 8η Βιολογία Πάτρας

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για την επίδοσή μου και το αποτέλεσμα! Ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω της καραντίνας και της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας αλλά θεωρώ ότι ανταπεξήλθα! Με βοήθησε πολύ η ψυχολογική υποστήριξη και συμπαράσταση των γονιών μου και των καθηγητών μου στο 6ο ΓΕΛ και του φροντιστηρίου Πρόσημο, πράγμα που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία και στην καλή μου απόδοση. Έχω βλέψεις μετά το πέρας των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο για κάποιο μεταπτυχιακό για διεύρυνση των σπουδών μου κυρίως στο εξωτερικό ώστε να έχω μεγαλύτερο εύρος επιλογών.» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ

Τζανερόπουλος Αναστάσιος – 17.618 – Σχολή Πυροσβεστών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα γιατί απέδωσαν οι κόποι και η σκληρή δουλειά. Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και πιεστική λόγω του εγκλεισμού, αλλά υπήρχε χρόνος για διάβασμα και πέτυχα αυτό που επιθυμούσα, την 1η μου επιλογή. Οι φωτιές που μας συντάραξαν φέτος το καλοκαίρι με πείσμωσαν ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου αυτή ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου! Όσον αφορά το μέλλον θα ήθελα να μεταπηδήσω στην αξιωματικών ενώ θα ήθελα να ασχοληθώ παράλληλα με τα οικονομικά !» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ - ΑΝΘΕΙΑ

Μάντζαρη Νίκη – 17.482 – 19η Χημικών Μηχανικών Πάτρας

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα γιατί ήταν και η 1η μου επιλογή η συγκεκριμένη σχολή, αν αναλογιστεί κανείς και τις δυσκολίες της συγκεκριμένης χρονιάς καθότι υπήρχε δυσκολία στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία γιατί η δια ζώσης είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξη την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο Λύκειο Δεμενίκων και ιδιαίτερα τα φροντιστήρια Πουκαμισάς και τους καθηγητές μου διότι μας παρείχαν πολύ σημαντική ψυχολογική στήριξη πέραν όλων τω άλλων. Τέλος οι βλέψεις μου για το μέλλον αφού τελειώσω πρώτα με το καλό την σχολή μου αφορούν στο να ασχοληθώ με την έρευνα σε κάποια βιομηχανία.» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ-ΑΝΘΕΙΑ

Σταυρόπουλος Ιωάννης – 17.450 – 1ος Φυσικοθεραπείας Πάτρας

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς εκπληρώνω ένα όνειρο να ασχοληθώ και με μία δεύτερη επιστήμη, αυτή της Φυσικοθεραπείας. Η πρώτη μου ενασχόληση ήταν η γυμναστική ακαδημία και η απόφασή μου - έμπνευση ώστε να ασχοληθώ και με αυτόν τον τομέα αποτέλεσε ο Gray Cook (γνωστός ξένος φυσικοθεραπευτής, γυμναστής κ.α.). Η χρονιά που πέρασε προσωπικά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς λόγω της κατάστασης δεν υπήρχε ιδιαίτερος φόρτος εργασίας γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα για περισσότερο διάβασμα. Όσον αφορά τις βλέψεις για το μέλλον, θα ήθελα να συνδυάσω τις δύο επιστήμες ως ένα ενιαίο σχήμα γυμναστική και φυσικοθεραπεία! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, την μητέρα μου τον αδερφό μου και τον θείο μου !» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ

Φαίδρα Πατρινού από το 9ο Λύκειο Πατρών, Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών με 17.361 μόρια

«Ήταν η 1η μου επιλογή και νιώθω χαρούμενη που πέρασα. Ήταν μία αρκετά παράξενη και πρωτόγνωρη χρονιά για μένα, πολύ αγχωτική αλλά πιστεύω πως με βοήθησαν στην προσπάθειά μου το φροντιστήριο, η οικογένεια και οι φίλοι μου. Είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολούθησα, ενώ αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να τελειώσω με καλό βαθμό τη σχολή και αν μπορέσω να πάρω και μία υποτροφία. Αυτό που θυσίασα την περίοδο της προετοιμασίας μου ήταν τα χόμπι μου όπως η ζωγραφική».
 
*Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ

Αναστασοπούλου Πελίνα – Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρας

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στην συγκεκριμένη σχολή καθώς ήταν η 1η μου επιλογή και το περίμενα πως θα πετύχω! Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά αν έχεις πρόγραμμα βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την στήριξη!» αναφέρει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ-ΑΝΘΕΙΑ

Μπούσια Γεωργία – Επιστημών Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα καθώς πέτυχα στην 1η μου επιλογή παρόλο που ήξερα εξαρχής ότι θα περάσω στην συγκεκριμένη σχολή! Ο στόχος επετεύχθη παρόλο που ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά με πρόγραμμα και διάβασμα τα κατάφερα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την φροντίδα που μας παρείχαν σε αυτή μας την προσπάθεια και τους καθηγητές μας στο Φροντιστήριο Φάσμα και στο σχολείο μας. Όσον αφορά το μέλλον μετά το πέρας των σπουδών του Πανεπιστημίου, θα ήθελα να κάνω ένα μεταπτυχιακό ώστε να εξελίξω τις σπουδές μου.» ανέφερε στο thebest.gr
 
*Φροντιστήριο ΦΑΣΜΑ

Σταμπουλτζής Κωνσταντίνος από το 8ο Γενικό Λύκειο Πατρών, Οικονομικό του Πανεπιστημίου Πατρών

«Η σχολή που πέρασα ήταν η 1η επιλογή μου. Νιώθω ευχαριστημένος, δεν νιώθω να δυσκολεύτηκα με την κατάσταση του lockdown αντίθετα θεωρώ πως το εκμεταλλεύτηκα καθώς δεν είχα σχολείο. Αισθάνομαι νορμάλ, έκανα την προετοιμασία που έπρεπε και ήρθε η ανταμοιβή των κόπων μου. Στερήθηκα αρκετά πράγματα όπως τον αθλητισμό καθώς κάνω στίβο ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξή τους την οικογένειά μου και το φροντιστήριό μου».

*Φροντιστήριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Μπούσιας Δημήτρης – Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ιωαννίνων

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα αυτό, καθώς πέτυχα στην 1η μου επιλογή! Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και παρόλο που τα διαδικτυακά μαθήματα δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα, με την βοήθεια των καθηγητών μου από το φροντιστήριο Φάσμα κατάφερα να πετύχω στην σχολή που ήθελα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου από το σχολείου μου, το Πειραματικό Λάγγουρα και ιδιαίτερα τους γονείς μου για την φροντίδα και την ηρεμία που μου προσέφεραν. Θα ήθελα στο μέλλον, αφού με το καλό τελειώσω την σχολή μου να κάνω ένα μεταπτυχιακό για να εξελίξω τις σπουδές μου!» λέει στο thebest.gr
 
*Φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ

Μόσχου Βάλια - 4ο ΓΕΛ ΝΟΜΙΚΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

«Αν έπρεπε με δυο λόγια να αναφέρω τους παράγοντες της επιτυχίας μου θα έλεγα πως αυτοί είναι η οργανωμένη και συστηματική μελέτη, η υπομονή και η επιμονή στην επίτευξη του στόχου μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν σ’  αυτή τη δύσκολη προσπάθεια».

*Φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ

Γιαννικοπούλου Σοφία - 8ο ΓΕΛ ΣΜΥΑ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (3η)

«Χαίρομαι διότι πέρασα στη σχολή της 1ης προτίμησής μου. Δικαιώθηκαν οι κόποι και ο αγώνας μου και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μου, πρωτίστως τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου».

*Φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ

Φραγκόπουλος Θάνος - 6ο ΓΕΛ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς. Η αυτοπεποίθηση, η συστηματική μελέτη και η καλή προετοιμασία αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας. Ευχαριστώ τους καθηγητές και την οικογένεια μου που συνέβαλαν στην επιτυχία μου».

*Φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ

Βασιλόπουλος Αντώνης, από το 1ο Γενικό Λύκειο Πατρών, στη σχολή Χημικών Μηχανικών Πάτρας, σειρά εισαγωγής 5ος

«Οι Πανελλήνιες ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για όλους μας, ειδικά με τις συνθήκες εγκλεισμού που ζήσαμε. Ωστόσο καταφέραμε να γίνουμε δυνατότεροι και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως όλα είναι δυνατά και πιθανά! Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που βγήκαν οι βαθμολογίες και συνειδητοποίησα πως είμαι μέσα στην πρώτη μου επιλογή. Σε αυτό το ταξίδι συνέβαλαν οι γονείς μου και όλοι οι καθηγητές από το φροντιστήριο μου ΑΤΟΜΟ οι οποίοι μέσα στο άγχος και την πίεση έκαναν τον δρόμο για την επιτυχία μου ομαλότερο».

*Φροντιστήριο ΑΤΟΜΟ

Τζιατζιάς Δημήτρης, από το Λύκειο Καστριτσίου, περνά στη Φαρμακευτική Πατρών με σειρά εισαγωγής 2ος

«Η Φαρμακευτική ήταν η 1η μου επιλογή. Με την καθοδήγηση των καθηγητών του σχολείου μου, την δουλειά στο φροντιστήριο "Άτομο" και την υποστήριξη της οικογένειάς μου, διάβασα εστιασμένα και μεθοδικά στα μαθήματα της κατεύθυνσης χωρίς ιδιαίτερο άγχος κι όλα πήγαν καλά».

*Φροντιστήριο ΑΤΟΜΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πανελλήνιες