Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνία για τον 29χρονο Τάσο που αγνοείται στον Αμβρακικό

Αγωνία για τον 29χρονο Τάσο που αγνοείτα...

Συνεχίζονται οι έρευνες

Άκαρπες ήταν χθες οι έρευνες στον Αμβρακικό για τον εντοπισμό του 29χρονου Τάσου Κόπανου από το Μενίδι Αμφιλοχίας.
Λιμενικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας και ντόπιοι ψαράδες αναζητούσαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τον 29χρονο που το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου είχε βγει για ψάρεμα με ένα ακόμα άτομο στον Αμβρακικό όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε από το ξαφνικό μπουρίνι που σάρωσε την περιοχή και έκτοτε αγνοείται.

Ο φίλος του κατάφερε να σωθεί, όμως ο 29χρονος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Οι πληροφορίες του karvasaras.gr αναφέρουν ότι το πρωί τη Παρασκευής 27 Αυγούστου οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, τόσο από λιμενικούς και ψαράδες που με τα σκάφη τους «χτενίζουν» τον Αμβρακικό, όσο και από δύτες που συμμετέχουν από τις πρωινές ώρες στις αναζητήσεις. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Κόπανος κατάγεται από την Ευρυτανία και είναι γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, μιας και παίζει κλαρίνο.

Μάλιστα στα social media έχει απευθυνθεί έκκληση σε όποιο μπορεί να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία στο Λιμενικό ή στον αδερφό του 29χρονου, Στέφανο, στο 697 82 86 499.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις