Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά Ζήρια: Πανικός στην ΠΕΟ Πατρών- Κορίνθου- Οι λουόμενοι προσπαθούν να φύγουν με τα Ι.Χ. προς Αίγιο

Φωτιά Ζήρια: Πανικός στην ΠΕΟ Πατρών- Κο...

Επί ποδός η Τροχαία

Νεότερη ενημέρωση: Από την Τροχαία έγινε γνωστό ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών από Δρέπανο έως Λόγγο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών- Κορίνθου από το Δρέπανο έως τα Σελιανίτικα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επίσης.  

Πρώτη ενημέρωση: Πανικός επικρατεί αυτή τη ώρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών- Κορίνθου από τους λουόμενους που προσπαθούν να απομακρυνθούν με τα αυτοκίνητά τους από τις παραλίες Λαμπίρι και Καμαρών καθώς και από άλλες παραλίες που γειτνιάζουν με αυτές. Αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί ατελείωτο μποτιλιάρισμα και οι άνδρες της Τροχαίας να προσπαθούν να βάλουν τάξη.

Ακινητοποιημένα είναι και  τα οχήματα στην Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών στο ύψος της φωτιάς. Τα οχήματα κατευθύνονται στην έξοδο 24 από το Δρέπανο και τα Σελιανίτικα. Κλειστά και τα διόδια  για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Για την Τροχαία  προέχει να απομακρυνθούν τα οχήματα από την ΠΕΟ όπου παρατηρείται αλαλούμ  και μετά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ΝΕΟ. Δεν λείπουν και οι διαμαρτυρίες από ακινητοποιημένους οδηγούς στην Ολυμπία Οσό.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις