Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TOURISM RESTART

/

Θέα μαγική στο ωραιότερο roof garden της Πάτρας

Θέα μαγική στο ωραιότερο roof garden της...

Κοκτέιλ και μεσογειακή κουζίνα στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο My Way

Όαση δροσιάς, με προνομιακή θέα και ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα, συνοδεία εξαιρετικών κοκτέιλ και μεσογειακής έμπνευσης μενού μας προσφέρει το ξενοδοχείο My Way στην Όθωνος Αμαλίας της Πάτρας. 

Το μεγάλο ατού του ξενοδοχείου που ανακαινίστηκε εκ βάθρων και άνοιξε τις πύλες του εκ νέου από τα τέλη Ιουνίου είναι αναμφίβολα η θέα του ακριβώς πάνω από το λιμάνι.

Ο χώρος είναι συγχρονος και καλαίσθητος ενώ μαθαίνουμε ότι καθημερινά ο σεφ Θανάσης Σάκκαρης επιμελείται το μενού που έχει μεσογειακές αναφορές, ενώ τα κοκτέιλ έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Τσουκαλής δημιουργώντας μάλιστα συνταγές αποκλειστικά για το μενού του ξενοδοχείου. Το ενημερωμένο προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πρόθυμο να σας καθοδηγήσει στις οινικές ή άλλες επιλογές σας από μία πλήρη λίστα κρασιών.

 

Οι δροσερές σαλάτες ενδείκνυνται για την εποχή, ενώ ιδιαίτερη επιμέλεια έχει δοθεί και στο πρωινό.  

Το ξενοδοχείο έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει 65 δωμάτια από τα οποία τα δύο είναι σουίτες. Διαθέτει συνεδριακή αίθουσα 300 ατόμων (καθήμενους) αλλά και διάφορες αίθουσες για εκδηλώσεις.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ενώ όσα βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα στρώματα των δωματίων είναι της εταιρείας coco mat, ενώ παρέχεται πλήρως εξοπλισμένο mini bar και τηλεόραση 43 ιντσών.  

 Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει και αρκετές θέσεις πάρκινγκ, ενώ τα μέτρα προστασίας τηρούνται απαρέγκλιτα, ενώ ειδικά σεπαρέ για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια έχουν ενταχθεί στον χώρο.

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ανοιχτή από τις 15:30 έως τις 00:00

Τηλ. Κρατήσεων: 2610623131.

Email: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Tourism Restart