Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TOURISM RESTART

/

Πάτρα: Opening σήμερα για το ξενοδοχείο My Way

Πάτρα: Opening σήμερα για το ξενοδοχείο My Way
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μαγικό ηλιοβασίλεμα από το μοναδικό roof garden του...

Ανοίγει την Παρασκευή τις πύλες του το ξενοδοχείο My Way, στην Λεωφ. Όθωνος Αμαλίας 15, στην Πάτρα. Με νέο όνομα, άλλο ύφος και πολλές παροχές το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κάνει opening με το προνομιακής θέας roof garden του να αποτελεί τη νέα πολυαναμενόμενη πρόταση της πόλης για κοκτέιλ, ποτό και μεσογειακής έμπνευσης πιάτα, ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Οι πρώτες φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα ριζικό make over στον χώρο, ενώ μαθαίνουμε ότι δίνεται έμφαση στο πρωινό, το οποίο θα εστιάζει στα αγνά και φρέσκα υλικά. Όσο για το a ala carte εστιατόριο στο roof gargen μας υπόσχεται γευστικές απολαύσεις, με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Θανάση Σάκκαρη ενώ τα κοκτέιλ έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Τσουκαλής δημιουργώντας μάλιστα συνταγές αποκλειστικά για το μενού του ξενοδοχείου. Φυσικά θα σερβίρονται και όλα τα κλασικά κοκτέιλ ενώ θα υπάρχει και μία ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Τοξενοδοχείο λοιπόν δεν απευθύνεται μόνο στους επισκέπτες της πόλης, αλλά και στους Πατρινούς που θα μπορούν να απολαμβάνουν το φαγητό, το ποτό τους, τα κοκτέιλ τους και τον καφέ τους στο roof garden του ξενοδοχείου, χειμώνα και καλοκαίρι, έχοντας μία μοναδική θεά.

Το ξενοδοχείο έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει 65 δωμάτια από τα οποία τα δύο είναι σουίτες. Διαθέτει συνεδριακή αίθουσα 300 ατόμων (καθήμενους) αλλά και διάφορες αίθουσες για εκδηλώσεις.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ενώ όσα βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα στρώματα των δωματίων είναι της εταιρείας coco mat, ενώ παρέχεται πλήρως εξοπλισμένο mini bar και τηλεόραση 43 ιντσών.  

 

 

 

Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει και αρκετές θέσεις πάρκινγκ. 

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ανοιχτή από τις 15:30 έως τις 00:00

Τηλ. Κρατήσεων: 2610623131.

Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Tourism Restart