Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα του φυτωρίου του ΑΧΟΑ για φέτος

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα το...

Η χρονιά έκλεισε εορταστικά με την διεξαγωγή παιδικού αγώνα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Το Σάββατο 26/3/2011 ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα του φυτωρίου του ΑΧΟΑ για φέτος. Η χρονιά έκλεισε εορταστικά με την διεξαγωγή παιδικού αγώνα (junior race) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα στον Παρνασσό με τη συμμετοχή της Μαριλένας Βλασταρά στο προαγωνιστικό πρωτάθλημα Νότιας Περιφέρειας της ΕΟΧ (Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας). Η Μαριλένα στον πρώτο της επίσημο αγώνα κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δεκάδα του αγώνα.

Σε άλλες κατηγορίες ξεχώρισε η συμμετοχή της Έλενας Μηλιαρά (Κ1). Η Έλενα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στους Περιφερειακούς αγώνες & στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατετάγη 10η γενικής βαθμολογίας στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης (slalom) για το 2011.

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΑΧΟΑ θα συνεχιστεί πλέον το καλοκαίρι σε παγετώνα των Άλπεων. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα μόλις οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports