Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιδρομές και σπάσιμο οχημάτων λουόμενων σε μεγάλες παραλίες της Αχαΐας - ΦΩΤΟ

Επιδρομές και σπάσιμο οχημάτων λουόμενων...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το φαινόμενο λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις

Μπαράζ περιστατικών κλοπών από οχήματα λουόμενων, λαμβάνει χώρα αυτό το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Οι επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία και συνήθως την αρκετά μεγάλη απόσταση των ιδιοκτητών από τα οχήματά τους, καταφέρνουν να τα παραβιάσουν και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό διάφορα αντικείμενα αξίας. Ακόμη όμως κι αν δεν βρουν κάποιο πολύτιμο αντικείμενο, η ζημιά που έχουν επιφέρει σε πόρτες και κρύσταλλα του οχήματος ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ. 

Ένα ακόμη περιστατικό επιδρομής σε οχήματα λουόμενων αναφέρθηκε πρόσφατα στην παραλία Γιάννισκάρι. Τουλάχιστον 4 οχήματα έγιναν βορά στις ορέξεις των κλεφτών που κατάφεραν να τα παραβιάσουν σπάζοντας τα κρύσταλλά τους και αφαιρώντας από το εσωτερικό ότι βρήκαν. Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την πυκνή βλάστηση στο πίσω μέρος της παραλίας, ενώ κάποιοι δηλώνουν πως είδαν ένα γκρι βανάκι να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Μάλιστα με drone που είχε στην κατοχή του λουόμενος έγινε προσπάθεια να φωτογραφηθεί η παραλία στο Γιάννισκάρι, μήπως εντοπιστεί και καταγραφεί το ύποπτο όχημα, το οποίο λουόμενοι λένε πως ήταν τρακαρισμένο.

Το Σαββατοκύριακο, ανάλογες έφοδοι και διαρρήξεις σε οχήματα έγιναν επίσης σε Δημορηγόπουλο και στην Κάτω Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις