Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαγγέλης Περρής: «Το θέαμα στο Survivor ήταν παρακμής- Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής»

Βαγγέλης Περρής: «Το θέαμα στο Survivor ...

Χείμαρρος ο Βαγγέλης Περρής για το φινάλε του φετινού Survivor!

Τις… ερωτικές συνευρέσης στο ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψαν ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης τη βραδιά του μεγάλου τελικού αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Λίγες ώρες αργότερα, το σχετικό απόσπασμα έπαιξε και στο Πρωινό όπου ακολούθησε κακός χαμός και αιχμηρή κριτική.

«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές.

Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε ο Βαγγέλης Περρής εμφανώς ενοχλημένος.

 

Έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας, δήλωσε: «Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο.

Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός.

Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight