Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας αυτό το σαββατοκύριακο στην Πλάζ της Πάτρας

Το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδ...

Ας δώσουμε όλοι το παρών στο Φεστιβάλ αυτό, που θα μας ενημερώσει και για θέματα υγείας που λόγω της πανδημίας πιθανόν να βάλαμε σε δεύτερη μοίρα, αναφέρει ο Χ. Μπονάνος

Πραγματοποιείται το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Πλαζ Αγυιάς Πάτρας, το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. 

Στόχοι του Φεστιβάλ είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, η υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών καθώς και η πραγματοποίηση διαδραστικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δρώμενων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας,  Χαράλαμπος Μπονάνος, ανέφερε για τη διοργάνωση τα εξής:

«Βρισκόμαστε στο τέλος του τρίτου κύματος της πανδημίας, με αποτέλεσμα να  αρχίζει σιγά- σιγά η επάνοδος στην καθημερινότητα  με επιτακτική βέβαια την ανάγκη για σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων προκειμένου να μην υπάρχει αυξητική τάση των κρουσμάτων και αντίστοιχη πίεση στο υγειονομικό μας σύστημα. Αν κάτι διδαχτήκαμε από την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε είναι ότι μόνο με τη  συμμετοχή, τη συνεργασία , την ενότητα , την ενημέρωση και την υπευθυνότητα θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρών στο Φεστιβάλ αυτό, που θα μας ενημερώσει και για θέματα υγείας που λόγω της πανδημίας πιθανόν να βάλαμε σε δεύτερη μοίρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις