Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Συνάντησε το νέο σου εαυτό στο MET COSMETIC

Συνάντησε το νέο σου εαυτό στο MET COSMETIC

Στο κέντρο της Πάτρας, στην Ερμού 51

To MET COSMETIC άνοιξε τις πόρτες του στην Πόλη της Πάτρας και αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Με σεβασμό και ενδιαφέρον προς κάθε τύπου ανάγκη, σε ένα χώρο μοντέρνο και σύγχρονο και με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό.  Ήρθε για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και να μας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού μας. 

Η ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία του σήμερα μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε εκείνο που θέλουμε να είμαστε, να επιλέξουμε τις συνθήκες της ζωής μας και να έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης σε ό,τι δεν μας επιτρεπόταν. Η παροχή αισθητικών επεμβάσεων και όλων των ειδών ιατρικής επέμβασης, το μόνο που μπορεί να μας δώσει είναι το συναίσθημα να νιώσουμε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μας διορθώνοντας ή αλλάζοντας κάτι το οποίο είτε αισθητικά είτε όχι δεν μας αρέσει. 

Οι εξειδικευμένοι ιατροί, Δερματολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς και οι Διπλωματούχοι Αισθητικοί, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτει, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας, υψηλών προδιαγραφών. Στόχος είναι να προσφέρει εκλεπτυσμένες και ποιοτικές υπηρεσίες απόλυτα εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες σε κάθε διαφορετική ανάγκη και επιθυμία. 

Στέφανος Μεταξάς - Επιστημονικά Υπεύθυνος MET COSMETIC

Ο Στέφανος Μεταξάς, Πρόεδρος του Ιατρικού Ομίλου IASSIS στον οποίο ανήκουν τα MET COSMETIC αναφέρεται στο νέο εγχείρημα:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Έχω σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Πατρών. Είναι η πόλη μου και αποφάσισα να επενδύσω εδώ και να προσφέρω στη γενέτειρα μου. Δεν είμαι μόνος μου σε αυτή την πορεία. Περιστοιχίζομαι από μια ομάδα επιστημόνων και συνεργατών που είναι δίπλα μου αρκετά χρόνια και μαζί κάνουμε αυτό το βήμα.  Η Αισθητική Ιατρική είναι ένας αναπτυσσόμενος και “ζωντανός” κλάδος. Οι προκλήσεις του είναι καθημερινές και απαιτούν συνεχή παρακολούθηση όλων των νέων ιατρικών καινοτομιών. Η εμπειρία μας στο χώρο υγείας για 7 συναπτά έτη και η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, είναι η εγγύηση που μας δίνει το έναυσμα να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας.  Το όραμά μας είναι φιλόδοξο, αλλά τα θεμέλια μας είναι γερά. Ήδη ο Όμιλος διαθέτει από το 2017 ένα επιτυχημένο Πολυϊατρείο Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και ΙΑισθητικής Ιατρικής στην Ζάκυνθο. Πρόσφατα εγκαινίασε ένα Πολυιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής το MET COSMETIC στην Πάτρα και ένα Πολυιατρείο  Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών το MEN COSMETIC επίσης στην Πάτρα, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε άντρες. Η διαφοροποίηση μας στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, είναι η ανθρωποκεντρική μας αντίληψη και η αρχή να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, της ∆ερματολογίας, της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, της Αποτρίχωσης Laser και της Αισθητικής Ιατρικής.».

 

 

Στέφανος Μεταξάς - Επιστημονικά Υπεύθυνος MET COSMETIC

Ο Στέφανος Μεταξάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αισθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καμερίνο. Έχει εργαστεί επί συναπτά έτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Αντρέας” και Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα Παθολογίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων με επίκεντρο την Αισθητική Ιατρική. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY.

Παναγιώτης Ντότσικας - Πλαστικός Χειρουργός

Ο Παναγιώτης Ντότσικας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, Κάτοχος του τίτλου Ειδικότητος Πλαστικής Χειρουργικής. Έχει υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών, έχει συνεργαστεί για 2 έτη με το ΙΚΑ Αιγίου και από το 2000 είναι Ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY.

Dr Άρια Στραβοδήμου MD, MSc, PhD - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Dr Άρια Στραβοδήμου είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο με θέμα "Το ανοσολογικό μικροπεριβάλλον του πλακώδους καρκινώματος του δέρματος και των πρόδρομων αλλοιώσεων”.  Ειδικεύθηκε στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, σε όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας και αφροδισιολογίας, δερματολογία για παιδιά, καθώς και στις παθήσεις ονύχων και τριχών. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά δερματολογικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια.

Βασίλειος Τσάκαλης- Χειρουργός Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής

Ειδικεύεται στις εφαρμογές Botox, Υαλουρονικού Οξέως και Λέιζερ. Εξειδικεύτηκε και πιστοποιήθηκε διεθνώς από το London  Medical Aesthetics Academy του οποίου και διατελεί ενεργό μέλος του. Είναι πιστοποιημένος για την εκπαίδευση και την εξειδίκευση του στο τομέα της  μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE από την ACA ACADEMY. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Βάρνας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”, εν συνεχεία αποσπάστηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του  Γενικου Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εργάστηκε στην Γενική Κλινική “Αγία Ειρήνη”.

Ιωάννης Τσιουράκης - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Τέως ιατρός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν επιστημονικός συνεργάτης σε αυτό. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Παρακολουθεί, τακτικά, δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στέφανη Στυλιανού

Η Στέφανη Στυλιανού είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Faculty of Medicine, Semmelweis University και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού από το 2017. Έχει πραγματοποιήσει εξειδίκευση Παθολογίας στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “‘Αγιος Ανδρέας” και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Αισθητική Ιατρική.

 

 

Εύρος Υπηρεσιών

  • Αισθητική Ιατρική: Το MET Cosmetic προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ιατρικών υπηρεσιών στην Αισθητική Ιατρική, όπως: ΒΟΤΟΧ, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος, Χημικό Peeling, Fractional Laser.
  • Πλαστικής Χειρουργική: Στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής: Βλεφαροπλαστική, Ωτοπλαστική, Ρινοπλαστική, Πλαστική Στήθους, Κοιλιοπλαστική.
  • Θεραπείες Σώματος: Ραδιοσυχνότητες RF, Κρυολιπόλυση, LPG Endermologie, Ενέσιμη Λιποδιάλυση, Peeling
  • Θεραπείες Προσώπου: Ενυδάτωση, Βαθύς Καθαρισμός, Δερμοαπόξεση, Υπέρηχος κ.α.
  • Μεταμόσχευση Μαλλιών με την πιο σύγχρονη τεχνική F.U.E.
  • Αποτρίχωση Laser: Στο MET Cosmetic. χρησιμοποιούνται αποκλειστικά  ιατρικά laser τελευταίας τεχνολογίας  με FDA:  Candela GentleLase Pro – U, Alexandrite Arion II, Soprano Ice Diode.

Ιατρικός Εξοπλισμός

Το MET Cosmetic, διαθέτει ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα με FDA, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη και αποτελούν τα πιο αξιόπιστα εργαλεία στα χέρια ιατρών, νοσηλευτών και αισθητικών.

Όσον αφορά την αποτρίχωση Laser, στο χώρο υπάρχουν Laser Αλεξανδρίτη (Candela GentleLase PRO -U), Arion II) και το Soprano Ice Diode. Στον τομέα αισθητικής σώματος, το LPG Alliance, το RF Accent της εταιρείας Alma, και το SliMet, προσφέρουν αυταπόδεικτα αποτελέσματα.

 

Info:

Το MET COSMETIC μπορείτε να το επισκεφθείτε στην καρδιά της πόλης, Ερμού 51 στον 4ο Όροφο. Η Ομάδα του MET σας περιμένει!

www.met-cosmetic.gr

Ερμού 51 [4ος Όροφος], Πάτρα

τ: 2610 224700

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being