Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε άλλον αέρα στην πρεμιέρα του "Fast & Furious 9" στην Αθήνα

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε άλλον αέρα στη...

Η ταινία, η 9η του επιτυχημένου σινε-franchise ήδη προβάλλεται στα θερινά σινεμά της Αθήνας

Την περασμένη Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο City Drive-In στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, η μεγάλη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» με τον Βιν Ντίζελ που ήδη από την Πέμπτη 17/6 προβάλλεται στα Αθηναϊκά θερινά σινεμά.  

Τα συγκλονιστικά μοντέλα αυτοκινήτων παρέλασαν με επαγγελματίες οδηγούς και έκαναν επίδειξη δύναμης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών.

Ακόμα η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη και με το ξεχωριστό στυλ της παρουσίασε ιδανικά την έναρξη της προβολής.

Ένα λοιπόν από τα πιο επιτυχημένα franchise ταινιών, η απόλυτη ταινία δράσης Fast & Furious 9 πραγματοποίησε την πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα στην Αθήνα με τη σφραγίδα της εταιρείας διανομής Tulip. Στον χώρο του City Drive-in / Lunar Space της Αθήνας στον Ελληνικό Κόσμο που φιλοξενεί την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά, οι σκηνές δράσης της ταινίας πραγματικά ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε τον χώρο. Την βραδιά όπως προείπαμε προλόγισε η αστραφτερή Κατερίνα Στικούδη, κάνοντας λόγο για την κληρονομιά των 20 χρόνων ταχύτητας και αποθέωσης των αυτοκινήτων στις μεγάλες οθόνες. Πριν ξεκινήσει η ταινία στον χώρο εισέβαλαν πολυτελή αυτοκίνητα που προσέφεραν θέαμα και μαρσαρίσματα στο κοινό.  

*Τα Doritos που ήταν ο Μέγας Χορηγός έδωσαν την ασύγκριτα τραγανή γεύση στη βραδιά που σείστηκε από κόρνες, σπινιαρίσματα από ρόδες, χειροκροτήματα και κραυγές ενθουσιασμού.

Σύμφωνα με το στόρι της νέας ταινίας που στις ΗΠΑ θα βγει στις 25/6, η φαμίλια του Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) θα συγκεντρωθεί για προτελευταία φορά για να αντιμετωπίσει τον…αδελφό του Ντομ, Τζέικομπ (στο ρόλο ο ηθοποιός και παλαιστής Τζον Σένα), τον οποίο προσλαμβάνει η σατανική Σάιφερ (στο ρόλο ξανά η Σαρλίζ Θερόν) για να εξοντώσει την ατρόμητη παρέα που λατρεύει την αδρεναλίνη.

Την ταινία διάρκειας 145 λεπτών, σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν την περιμένουμε για προβολή τις επόμενες μέρες και στην Πάτρα.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Tulip και το City Drive-In.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight