Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμβόλια: Κι άλλο τηλέφωνο Πατρινού έχει «σπάσει»! «Είμαι απελπισμένος»

Εμβόλια: Κι άλλο τηλέφωνο Πατρινού έχει ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Από την Κυριακή έχω δεχθεί 200 κλήσεις» λέει στο thebest.gr ο Ανδρέας Αντωνάτος

«Απελπισμένος» δηλώνει στο thebest.gr ο Πατρινός Ανδρέας Αντωνάτος καθώς από την Κυριακή το κινητό του τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα. Εκατοντάδες πολίτες καλούν τον αριθμό του νομίζοντας ότι θα επικοινωνήσουν με το mega εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται στην Πάτρα.

Όλοι καλούν είτε για να ακυρώσουν είτε για να επιβεβαιώνουν το ραντεβού τους ενώ ο ίδιος προσπαθεί, μάταια πολλές φορές, να εξηγήσει πώς έχει γίνει κάποιο λάθος.

Από την Κυριακή έχω δεχθεί 200 κλήσεις- Πολλές φορές δεν λένε να καταλάβουν ότι έχει γίνει λάθος και επιμένουν να ακυρώσουν ή να επιβεβαιώσουν ραντεβού για εμβολιασμό

«Από την Κυριακή το μεσημέρι έχω δεχθεί πάνω από 200 τηλέφωνα από πολίτες που θέλουν να ακυρώσουν ή να επιβεβαιώσουν το ραντεβού τους. Πολλές φορές, όσο κι αν εξηγώ ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, επιμένουν πως το νούμερο έχει δοθεί ως τηλέφωνο επικοινωνίας στην πλατφόρμα όπου κλείνονται ραντεβού για εμβολιασμό. Για να το διαπιστώσω, θα πρέπει να κλείσω και ο ίδιος ραντεβού, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει λάθος σε κάποιο ψηφίο ή τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είμαι εξαντλημένος.

Ζω απίστευτα κουραστικές μέρες. Το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα. Έχω μία εταιρεία με συστήματα αλουμινίου, και αντί να κάνω τη δουλειά μου, πρέπει να σηκώνω όλα αυτά τα τηλέφωνα. Έχω απευθυνθεί χωρίς αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πήγα και στο mega εμβολιαστικό κέντρο έτσι ώστε να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο και να βρεθεί μια λύση. Ωστόσο με σταμάτησαν στην είσοδο, δεν με άφησαν να μπω και δεν βρήκα καμία ανταπόκριση. Αντίθετα με αποπήραν, μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ούτε με το Υπουργείο Υγείας» λέει ο κ. Αντωνάτος στο thebest.gr.

Να σημειώσουμε ότι πριν μία εβδομάδα περίπου συνέβη το ίδιο και σε άλλους Πατρινούς πολίτες.

Ο αριθμός τους είχε καταχωρηθεί στα αρχεία της google ως τηλεφωνικό κέντρο του Mega εµβολιαστικού κέντρου Πάτρας, με αποτέλεσμα μια βροχή τηλεφωνημάτων όλων των ειδών που δεν είχε προηγούμενο.

Χρειάστηκε να περάσουν επίσης απίστευτη ταλαιπωρία προκειμένου να μπει ένα τέλος στο συνεχές «ντριν». Η μια υπηρεσία τους οδηγούσε στην άλλη για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ούτε η αστυνομία μπορούσε να παρέμβει δια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να κατέβει το τηλέφωνο από την πλατφόρμα. Ακολούθησαν αναφορές στην google η οποία μετά από ημέρες κατέληξε ότι θα προβεί στις απαραίτητές ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις