Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Είδαν στη Χαλκίδα τη Δήμητρα της Λέσβου - Τι λέει επιχειρηματίας της περιοχής

Είδαν στη Χαλκίδα τη Δήμητρα της Λέσβου ...

«Φαινόταν χαμένος και αρκετά συνεσταλμένος» - Ισχυρίζεται ότι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο

Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος κάλεσε χθες την Γραμμή Ζωής και ανέφερε ότι έπεσε πάνω στον άνθρωπο που είχε δει στην τηλεόραση μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού Silver Alert για την ανεύρεση του.

Η Γραμμή Ζωής είχε ειδοποιηθεί πρώτα από τους οικείους της, το απόγευμα της Τετάρτης.


«Έχω την εντύπωση και με μεγάλη σιγουριά πιστεύω ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στο Προκόπι Εύβοιας έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου» αναφέρει στο protothema.gr o Χαλκιδαίος επιχειρηματίας. Για να προσθέσει: «Κάτι έλεγε μόνος του χαμογελαστά και με χαιρέτησε. Είχε μαζί του ένα μικρό σλιπιμπανκ και ένα ταγάρι χιαστί. Το παντελόνι που φορούσε ήταν λίγο κοντύτερο από το κανονικό, σι θρου μπλουζάκι και κολιέ στον λαιμό του. Τον είδα πάλι στις 09:00 με τα ίδια ρούχα στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Χαλκίδα με την Νέα Αρτάκη στην στροφή Τσεκούρα με κατεύθυνση προς Νέα Αρτάκη».


Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος δημοσιοποίησε την μαρτυρία του στην σελίδα του στο Facebook και μια φίλη του, ισχυρίζεται ότι πιθανόν να συνάντησε μπροστά της τον Δημήτρη Καλογιάννη. Συγκεκριμένα, γράφει: «Σήμερα που ανεβαίναμε με τα πόδια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο λίγο μετά τον Άγιο, μας μίλησε ένας κύριος που έψαχνε πώς να πάει στον Άι Γιώργη. Μοιάζει πολύ με την φωτογραφία. Μακάρι να βρεθεί».

Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Eίναι 64 ετών έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος

Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις