Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους ή μια μικρή αύξηση. Από όπου και αν προέρχεται, κάντε καλή χρήση, γιατί η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα…

 

Ταύρος

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

 

Δίδυμοι

Διατηρήστε την ηρεμία και αισιοδοξία σας και απολαύστε την μέρα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνοι, κάνοντας κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας ισορροπήσει. Φίλοι ενδέχεται να σας φορτίσουν με τα προβλήματα τους, και ενώ η ψυχολογία σας ήταν ανεβασμένη, με την πάροδο της μέρας κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη.

 

Καρκίνος

Δεν είναι από τις πιο θετικές μέρες σας, κυρίως επειδή δεν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Ισορροπήστε πρώτα εσείς για να βρουν μετά όλα τον δρόμο τους. Μια δουλειά ολοκληρώνεται και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

 

Λέων

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν αφεθείτε και ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε το… Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

 

Παρθένος

Καθυστερήσεις θα φέρει και πάλι η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ ευχή! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια.

 

Ζυγός

Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν και θα χαίρετε εκτίμησης. Οφείλετε όμως να αναγνωρίσετε τον ευεργετικό ρόλο των συνεργατών ή συναδέλφων σας, που σας στήριξαν και σας στηρίζουν. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε! Θα έχετε την τάση να ξεφύγετε στις δαπάνες…

 

Σκορπιός

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

 

Τοξότης

Είναι μια υπέροχη μέρα για ξεκούραση. Προσέχετε ωστόσο τις δαπάνες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε πολύ! Μπορεί να ενδώσετε για παράδειγμα σε μια εμμονή του παιδιού σας, αγοράζοντας του ένα ασυνήθιστο και ακριβό παιχνίδι, που θα χάσει το ενδιαφέρον του μέσα σε λίγες ώρες.

 

Αιγόκερως

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζετε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείτε να γευτείτε την χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαβίωση.

 

Υδροχόος

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μάνατζερ, του διευθυντή σας, ενός φίλου ή ενός συνάδελφου σας, δεν πρέπει να χάσετε χρόνο και να το κάνετε νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τη μεταφορά δεδομένων.

 

Ιχθείς

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια… Περάστε το βράδυ σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και αναζωογονηθείτε παίρνοντας απόσταση από την καθημερινότητα σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being