Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το restart της Folli Follie ξεκινά από την Πάτρα! Συναντήσαμε τον πρόεδρο & CEO της εταιρείας

Το restart της Folli Follie ξεκινά από τ...

Στην Πάτρα βρέθηκε την Δευτέρα ο Γεώργιος Σάμιος

Από την Πάτρα ξεκινά το restart του αγαπημένου brand Folli Follie, κορωνίδα της FF Group, που μετά από την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων βρίσκει και πάλι τον βηματισμό της, προχωρώντας σε επεκτάσεις. Στο νέο κατάστημα που άνοιξε λίγο πριν το Πάσχα, φέρνοντας την Άνοιξη στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με την ολάνθιστη πρόσοψή του και το κατάφυτο από τουλίπες «αειφόρο» εικαστικό του, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γεώργιος Σάμιος, συνοδευόμενος από την διευθύντρια επικοινωνίας κα Αφροδίτη Πηγή, την κα Φένια Τσαβδάρη, senior Communication and PR Manager και τον Γιάννη Κορωναίο της Brainband.

Εξάλλου, η Πάτρα έχει σημαίνοντα ρόλο για την εταιρεία καθώς αποτελεί έδρα και για το κατάστημα Collective της Ερμού. Σημειωτέον ότι η αλυσίδα των καταστημάτων Collective ενίσχυσε την παρουσία της προσθέτοντας πρόσφατα δύο ακόμη νέα καταστήματα στην Βουλγαρία, ενώ από ότι μάθαμε στους προσεχείς σχεδιασμούς είναι η προσθήκη και νέων brands στην φαρέτρα της. Το κατάστημα της Πάτρας είναι το πρώτο που ανοίγει η Folli Follie εκτός Αθηνών, ενώ ο όμιλος FF Group έχει τον τελευταίο χρόνο ανοίξει αρκετά καταστήματα εντός και εκτός Αττικής, όπως Collective, Collective Underwear, Collective Sports και Factory Outlet Local. 

Ο κ. Σάμιος μάλιστα στην συνάντηση που είχε με την διευθύντρια του thebest.gr Νεκταρία Ντούκα αναφέρθηκε και στους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει τόσο η εταιρεία με την πόλη της Πάτρας, όσο και ο ίδιος προσωπικά, ενώ είναι πλήρως ενήμερος όχι μόνο για το πλούσιο εμποροβιομηχανικό παρελθόν της πόλης, αλλά για τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς, καθώς και τις δυνατότητές της.

Παράλληλα ξεναγηθήκαμε στο νέο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου 106 & Ερμού, ανακαλύψαμε τις ξεχωριστές επετειακές συλλογές κοσμημάτων Historia και Psyche, που σχεδιάστηκαν για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και πληροφορηθήκαμε ότι ένα κομψό βραχιόλι από την iconic συλλογή κοσμημάτων Heart4Heart θα συνοδεύσει τις αγορές των πρώτων πελατών.
Σπεύσατε!

 

 

 

 

 Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος τη...

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γεώργιος Σάμιος, η διευθύντρια επικοινωνίας κα Αφροδίτη Πηγή, η κα Φένια Τσαβδάρη, senior Communication and PR Manager και ο Γιάννης Κορωναίος της Brainband, με την διευθύντρια του thebest.gr Νεκταρία Ντούκα

 Από αριστερά η διευθύντρια επικοινωνίας...

Από αριστερά η διευθύντρια επικοινωνίας κα Αφροδίτη Πηγή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FF Group Γεώργιος Σάμιος και ο Γιάννης Κορωναίος της Brainband.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight