Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Κριό – σε χάση

Κριός

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα. Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Ταύρος

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Δίδυμοι

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Οικονομικά βρίσκεστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή.

Καρκίνος

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό ή οικείο περιβάλλον σας, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Κινηθείτε με προσοχή για να μην επέλθουν ρίξεις… Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια στο στάδιο αυτό...

Λέων

Οι δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσείς μπορείτε πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Μην θυσιάζετε τις αξίες σας μόνο και μόνο για να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πολύ. Επενδύστε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σας βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείτε και σεις.

Παρθένος

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

Ζυγός

Σήμερα καταφέρνετε να γίνετε δυναμικοί και παίρνετε δραστικές αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωή σας. Σχεδιάστε πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας, ώστε να γίνουν αποδεχτά και περάστε στην πράξη. Αν ασχοληθείτε όμως ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει!

Τοξότης

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας. Θα κάνετε έξυπνες ενέργειες, αλλά σας βοηθά και η διαίσθησή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.

Αιγόκερως

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας.

Υδροχόος

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούργια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα! Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης.

Ιχθείς

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, που θα σας ευχαριστήσει θα φέρει η μέρα! Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα και προχωρήστε. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται, ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being