Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Φρένο» στα σενάρια πλήρους απελευθέρωσης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Φρένο» στα σενά...

Τι είπε ο Υπουργός Επικρατείας

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν θα καταργηθεί σύντομα, όπως ξεκαθάρισε και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. «Δεν μπορούμε να πάμε από τον απόλυτο περιορισμό, στην απόλυτη ελευθερία» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εκείνο που κάνουμε είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα». Όπως είπε το ωράριο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας «θα διευρυνθεί σταδιακά».


Ετσι σύμφωνα με τον ίδιο, «σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια επέκταση μετά τις 11 το βράδυ. Μέχρι τα μεσάνυχτα ή λίγο πιο μετά».

Σχετικά με τα SMS στο 13033, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «αυτή τη στιγμή η κατάσταση πηγαίνει καλά και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε». «Για ένα διάστημα ακόμη να είμαστε προσεκτικοί και αποστασιοποιημένοι», είπε και υπογράμμισε πως το SMS «θα εξακολουθεί να έχει πρακτική λειτουργία», ενώ «θα επαναξιολογηθεί με το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων».

Για τη μετακίνηση εκτός νομού, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε πως το «πρωτόκολλο των μετακινήσεων θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες», ενώ έδωσε τέλος στα σενάρια περί ανοίγματος των μετακινήσεων με εμβόλιο ή self test.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις