Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Έχοντας τους στόχους σας πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Μην χάνετε τον προσανατολισμό σας, παρασυρμένοι από τον ρυθμό της μέρας. Θα πρέπει ωστόσο να αναζητήσετε τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σας ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πνευματικά και να επιτύχετε όσα ονειρεύεστε.

 

Ταύρος

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμός και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτό το αναπάντεχο flash-back…

 

Δίδυμοι

Εξετάζετε την προσωπική ζωή και τους επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα. Δεν είστε βέβαιοι εάν κάνατε κάποια βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα, χρειάζεστε όμως άμεσα λύσεις. Μια απογοήτευση στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως αναφορικά με τον εργοδότη σας, σας πεισμώνει και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε ρότα στον τομέα της καριέρας. Προσοχή, μόνο στις επιπολαιότητες!

 

Καρκίνος

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σας, αρκεί να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σας. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

 

Λέων

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

 

Παρθένος

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

 

Ζυγός

Κάτι νέο θα σας ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσετε τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα προλειάνουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες. Να θυμάστε ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας, παρά μόνο εσείς και ο ουρανός. Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας και κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον.

 

Σκορπιός

Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

 

Τοξότης

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

 

Αιγόκερως

Φαίνεται σαν να χάνετε τα στηρίγματα σας σήμερα και να βρίσκεστε ξαφνικά έωλοι. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που χρειάζονται προσοχή γιατί στην παρούσα φάση δεν σας ευνοούν. Τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις απογευματινές ώρες. Μήπως ετοιμάζεστε για μια από κοινού προσπάθεια ή για επαγγελματικό άνοιγμα;

 

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό δεν θα σας φέρει μάνα εξ ουρανού, ούτε και ο από μηχανής θεός θα φροντίσει για τα οικονομικά σας προβλήματα. Σηκώστε τα μανίκια και με ρεαλισμό μεθοδεύστε τις κινήσεις εκείνες που θα σας ανακουφίσουν. Αισθάνεστε αρκετά τρωτοί και χρειάζεστε την αγάπη και την στήριξη των γύρω σας, κυρίως των αγαπημένων σας προσώπων. Μέρα είναι και θα περάσει…

 

Ιχθείς

Η φιλοδοξίες είναι η λέξη-κλειδί που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στην έκβαση της μέρας σας. Επιδιώξτε το καλύτερο για τον εαυτό σας και μην είστε με το ελάχιστο ευχαριστημένοι. Μην είστε όμως ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being