Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μια μικρή κατάθλιψη ή απογοήτευση θα σας κυριεύσει σήμερα, μια και αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε τα βήματα προόδου που θέλετε. Εάν δείτε όμως ψύχραιμα, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας.

 

Ταύρος

Η φαντασία σας είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζείτε στον μαγικό σας κόσμο, αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Προσέξτε μόνο μην προσγειωθείτε ανώμαλα… Ως προς την προσωπική σας ζωή, η διαίσθηση σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με το ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική. Στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας.

 

Καρκίνος

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα αντικείμενο ή σε έναν τομέα σήμερα και να μην σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας σε πολλαπλά επίπεδα, ώστε να έχετε αποτέλεσμα. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

 

Λέων

Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσουν νέα ώθηση, καθώς και την έμπνευση που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μελλοντικές επεκτάσεις, χωρίς να το ξέρετε… Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

 

Παρθένος

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεων σας και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

 

Ζυγός

Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα μπορούν σήμερα να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι αδέσμευτοι αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους, κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

 

Τοξότης

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη λογική σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα! Πιέζεστε από ψυχική και σωματική κούραση και είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις. Αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση και αναζωογόνηση σας.

 

Αιγόκερως

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά μην προσπαθήσετε να βγάζετε συμπεράσματα από την αρχή. Στην πορεία θα φανούν τα θετικά. Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

 

Υδροχόος

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Σαν να μην είστε όμως κύριος του εαυτού σας... Κάτι περίεργο σας συμβαίνει και δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Ένα πρόσωπο σας έλκει και θα σας απωθεί συγχρόνως...

 

Ιχθείς

Μην αφήνετε τον εκνευρισμό που κουβαλάτε από την δουλειά σας να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Η σημερινή μέρα είναι σχεδιασμένη για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Αν δεν μπορείτε, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο… Χαρείτε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα και ξεσκάστε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being