Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1η Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1η Μαΐου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες! Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

 

Ταύρος

Μάθετε να μοιράζεστε όχι μόνο τα υλικά σας αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σας. Προσφέροντας τον χρόνο σας ή την ηθική σας στήριξη σε κάποιον που σας έχει ανάγκη, σας κάνει πιο πλούσιους σε συναισθήματα και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

 

Δίδυμοι

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Αντανακλάτε θετικά και  ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να έρθετε σε επαφή με κατάλληλα πρόσωπα που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές προς όφελος σας στο άμεσο μέλλον.

 

Καρκίνος

Η τύχη σας χαμογελάει και καταφέρνετε να πετύχετε ότι και αν προσπαθήσετε. Σχεδιάστε να αξιοποιήσετε την μέρα σας με τον πιο θετικό τρόπο που θα μπορούσατε. Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά μαζί με τα άτομα που επιλέγετε, αλλά προσέχετε και λιγάκι την τσέπη σας. Τα οικονομικά σας κινδυνεύετε να τα τινάξετε στον αέρα με τις υπερβολές σας.

 

Λέων

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσετε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή. Προχωρήστε στον δρόμο σας, σας περιμένουν θετικές εκπλήξεις. Μέσα από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας, επιλέγετε και αυτούς που βάζετε στη ζωή σας…

 

Παρθένος

Αγωνιστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα και είναι καιρός πια να απολαύσετε το αποτέλεσμα των κόπων σας. Θα διαπιστώσετε όμως σήμερα ότι μια νίκη δεν αφήνει πάντοτε την γλυκιά γεύση της επιτυχίας, ειδικά εάν προηγήθηκε μια πάλη. Πάντα υπάρχουν και απώλειες που δεν είχατε υπολογίσει…

 

Ζυγός

Ονειρεύεστε ρομάντζα και ειδύλλια από εκείνα των ερωτικών μυθιστορημάτων, αλλά η ζωή είναι πολύ πιο πεζή. Καλή είναι η ονειροπόληση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να προσγειωθείτε… Ίσως υπάρξουν ενοχλήσεις από ένα πρώην σύντροφο σας σήμερα. Μην ενδίδετε, γιατί όλο και κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που είναι πλέον πρώην και όχι νυν.

 

Σκορπιός

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέτε, γιατί η μέρα είναι λίγο περίεργη και μπορεί να παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση. Ευχάριστα νέα θα έχετε όμως αναφορικά με τα οικονομικά σας. Δεν γίνεστε εκατομμυριούχοι από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μια βαθιά ανάσα φαίνεται ότι θα την πάρετε.

 

Τοξότης

Κάντε μια καλή αξιολόγηση και ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σας. Ασχοληθείτε άμεσα με ότι μπορεί να είναι αποδοτικό ή θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως τα σχέδια σας μυστικά. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα υπονόμευσης! Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα.

 

Αιγόκερως

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε νε επιβληθείτε στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Και επειδή θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Υδροχόος

Τις υποθέσεις σας θέλετε να τις τελειώνετε στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα τα βρείτε μπροστά σας. Ακούστε τι έχουν οι γηραιότεροι να σας πουν. Θα αντλήσετε από την σοφία τους και θα διδαχτείτε από την ψύχραιμη ματιά τους.

 

Ιχθείς

Θέλετε να περάσετε την μέρα σας ήρεμα με λίγους καλούς φίλους ή άτομα που σας αγαπάνε. Ημέρα περισυλλογής και ανανέωσης που θα σας αποφορτίσει από τις πιέσεις των προηγούμενων ημερών και θα δώσει περιθώρια στον οργανισμό σας να ξεκουραστεί και να ανακάμψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being