Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

(Πανσέληνος στον Σκορπιό)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 06/10)

Κριός

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

Ταύρος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

Καρκίνος

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Λέων

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Παρθένος

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία σήμερα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Επίσης πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία.

Ζυγός

Κάντε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη. Είστε πολύ σχολαστικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις και αυτό θα σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Προσέξτε ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση χρημάτων.

Σκορπιός

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που διαμείβονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται απλά παρατηρητικότητα, επιμονή και υπομονή.

Τοξότης

Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να κάνετε με φίλους κάποια εξόρμηση. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεστε όμως τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…

Αιγόκερως

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Κάντε πράγματα για σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκλείσετε εντελώς τους άλλους που τελευταία σας φορτίζουν υπερβολικά.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία! Στον οικονομικό τομέα κάντε προσεκτική διαχείριση, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει ίσως καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.

Ιχθείς

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο θετικό βήμα, στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Τα άστρα θα φέρουν όμως στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και θέματα χρεών θα σας πιέσουν αρκετά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being