Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη αποκαλύπτει, μαζί με τον γαμπρό της, μυστικά για νόστιμη μαγειρίτσα

Η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη αποκαλύπτε...

Αποδέχτηκε την πρόσκληση του γνωστού σεφ Δημήτρη Μακρινιώτη,

Από την μητέρα του φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το επικοινωνιακό χάρισμα που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Κι αυτό γίνεται ξεκάθαρο σε όποιον δει με πόση άνεση και αμεσότητα συμπεριφέρεται η κυρία Κλειώ μπροστά στην κάμερα.

Η ίδια αποδέχτηκε την πρόσκληση του γνωστού σεφ και συζύγου της κόρης της, Δημήτρη Μακρινιώτη, να αποκαλύψει on camera τα μυστικά της παραδοσιακής μαγειρίτσας στην οποία είναι, κατά γενική ομολογία εξπέρ. Πρωταγωνιστεί λοιπόν στο τελευταίο επεισόδιο του διαδικτυακού καναλιού του σεφ μαγειρεύοντας μαζί του και δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές για να πετύχει η συνταγή. Προσιτή, κεφάτη, αυθόρμητη και επιστρατεύοντας συχνά το χιούμορ της αναδεικνύεται σε εξαιρετική τηλεοπτική οικοδέσποινα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλά συχνά στους κύκλους του για τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της αγαπημένης του μητέρας. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως τις περισσότερες Κυριακές πηγαίνει στο πατρικό του στη Νίκαια για να απολαύσει τους υπέροχους μεζέδες της.

Παράλληλα, όμως η κυρία Κλειώ είναι η γυναίκα που στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής. Τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα να έρθει σε επαφή με ανθρώπους του χώρου που μπορούσαν να τον βοηθήσουν ενώ δεν λείπει ποτέ από τις συναυλίες του στις οποίες τον καμαρώνει συγκινημένη. Κι εκείνος όμως δεν χάνει ευκαιρία να της εκφράζει την αγάπη του και την μεγάλη αδυναμία που τής έχει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life