Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΟΨΥ: Δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο γενικό πληθυσμό την περίοδο της πανδημίας

ΣΟΨΥ: Δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης...

Από το Κέντρο Ημέρας ΓΕΦΥΡΕΣ ΖΩΗΣ του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας

Το Κέντρο Ημέρας ΓΕΦΥΡΕΣ ΖΩΗΣ του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας υλοποιεί δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης εξ αποστάσεως στο γενικό πληθυσμό κατά την περίοδο της πανδημίας. Οι δράσεις αφορούν στην ψυχιατρική αξιολόγηση, ψυχολογική υποστήριξη και κοινωνική στήριξη των ατόμων που παρουσιάζουν άγχος ή συναισθηματικές διακυμάνσεις ως απόρροια της πανδημίας, των νοσούντων από COVID 19 και των συγγενών τους, καθώς και των ατόμων του υγειονομικού προσωπικού.

Τα άτομα που ενδιαφέρονται να λάβουν τις υπηρεσίες μπορούν να απευθυνθούν στο Σύλλογο για να κλείσουν ραντεβού άμεσα και δωρεάν είτε τηλεφωνικώς ή με μήνυμα στα 2610621273 και 6977452647 ή διαδικτυακά μέσω viber στο κινητό του Συλλόγου, skype στο “sopsipatron”, email στο [email protected] και messenger στο «Σοψυ Πάτρας». Δύναται να διατηρηθεί η ανωνυμία του αιτούντα.

Παραμένουμε δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε εν μέσω πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις