Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από νωρίς οι ψητούρες της Τσικνοπέμπτης σε αυλές και μπαλκόνια

Πάτρα: Από νωρίς οι ψητούρες της Τσικνοπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε ταράτσες και μπαλκόνια

Σε ταράτσες, μπαλκόνια και αυλές σπιτιών η Τσικνοπέμπτη τιμάται σήμερα και στην Πάτρα. Η καραντίνα θέλει καλοπέραση ωστόσο οι εντολές για περιορισμένες δρατηριότητες με τους δικούς μας ανθρώπους, χωρίς παρέες και συγκέντρωση κόσμου, αλλάζουν αυτά που κάθε τσικνοπέμπτη συνέβαιναν και στην Πάτρα.

Υπαίθριες ψησταριές στήνονται από νωρίς το πρωί και οι καπνοί τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες είναι ορατοί. Ωστόσο οι όποιες εκδηλώσεις θα πρέπει να μείνουν αυστηρά στον οικογενειακό κύκλο, υπό το φόβο περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού.

Ξεκάθαρες ως προς την προτροπή να τσικνίσουμε … κατά μόνας, στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και στις αυλές μας είναι οι αρχές τα τελευταία 24ωρα προειδοποιώντας με πρόστιμα όσους παραβούν τις οδηγίες.

Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα να ελέγχει όσους βγάλουν ψησταριές σε δημόσιους χώρους, όπως οι πλατείες και τα πάρκα αλλά και έξω από καταστήματα take away και ψησταριές.

Μπαράζ ελέγχων την Τσικνοπέμπτη από την Ελληνική αστυνομία και στην Πάτρα προκειμένου να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας:

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, την (4-3-2021), Τσικνοπέμπτη, θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα και να τηρήσουν υπεύθυνη στάση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις