Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πόδι το Άσυλο Ανιάτων- Επέστρεψαν από τον "Άγιo Ανδρέα" ασθενή που κόλλησε covid μέσα στο νοσοκομείο!

Στο πόδι το Άσυλο Ανιάτων- Επέστρεψαν απ...

Η τρόφιμος νοσηλεύτηκε με καρδιακό πρόβλημα, κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα και την γύρισαν πίσω στο «Άσυλο» επειδή είναι ασυμπτωματική! «Μας εισάγουν τον ιό στο ίδρυμα» λένε οι εργαζόμενοι.

Αναστάτωση επικρατεί στους εργαζόμενους του «Ασύλου Ανιάτων» στην Πάτρα μετά την επιστροφή, απόψε το βράδυ, μιας τροφίμου η οποία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" πριν από 25 ημέρες με καρδιολογικά προβλήματα και στο μεταξύ ενώ νοσηλευόταν, κόλλησε κορωνοϊό! Η τρόφιμος είναι ασυμπτωματική, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο thebest.gr και για αυτό το λόγο αποφασίστηκε από το νοσοκομείο να επιστρέψει στο ίδρυμα, το οποίο είναι καθαρό από κρούσματα.

Η τρόφιμος, η οποία επέστρεψε πριν από λίγες ώρες στο «Άσυλο Ανιάτων» θα φιλοξενηθεί σε πτέρυγα στον 4ο όροφο η οποία έχει δημιουργηθεί για όσους νοσήσουν από κορωνοϊό.

Το γεγονός αυτό, με δεδομένο ότι δεν μιλάμε για επιστροφή σε σπίτι αλλά για επιστροφή σε ίδρυμα και μάλιστα κρούσματος που κόλλησε εντός του νοσοκομείου, με όποια επικινδυνότητα εγκυμονεί αυτό, έχει προκαλέσει ένταση στις τάξεις των εργαζομένων.

«Το ίδρυμα έχει χαλάσει 100000 ευρώ για τεστ και είδη προστασίας για να μην περάσει  ο κορωνοϊός μέσα, οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τους ως επαγγελματίες υγείας και σήμερα μας  έστειλαν πεσκέσι τον ιό από το νοσοκομείο» λέει ο Θεόδωρος Παπαγεωργοπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων.

Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν επισκεφθεί την Πάτρα ο Υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις