Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Έπαθε τρεις φορές ανακοπή η 9χρονη μαθήτρια μετά το γλυκό από κέρασμα στην τάξη

Βόλος: Έπαθε τρεις φορές ανακοπή η 9χρον...

Υπέστη αλλεργικό σοκ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι που έπαθε αλλεργικό σοκ την ώρα που ήταν στο σχολείο της και νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Οι γιατροί του νοσοκομείου όπου διεκομίσθη εσπευσμένα από το Βελεστίνο του Βόλου η μικρή μαθήτρια καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ εξαιτίας ενός γλυκού που έφαγε στο σχολείο της και περιείχε ξηρούς καρπούς, βρίσκεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης και της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.


Οι γιατροί μιλούν για μια δύσκολή κατάσταση η οποία προς το παρόν δείχνει να έχει σταθεροποιητικές τάσεις. “Περνάει δύσκολες στιγμές και οι σκέψεις μας είναι μαζί της. Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό. Μόλις συνέβη ειδοποιήθηκε αμέσως ο πατέρας της και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”, λέει στο newsit.gr, o διευθυντής τους σχολείου όπου φοιτούσε η εννιάχρονη μαθήτρια.

Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι γιατροί που την εξέτασαν μιλούν για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Το κοριτσάκι υπέστη 3 φορές ανακοπή και οι δεκάδες γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος του νοσοκομείο του Βόλου, υπερέβαλαν εαυτό και κατάφεραν να την επαναφέρουν.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις