Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Πάτρα: Στις 29 Ιανουαρίου ξεκινά το ενδοκρινολογικό συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ

Πάτρα: Στις 29 Ιανουαρίου ξεκινά το ενδο...

Διήμερες οι εργασίες του συνεδρίου

Ξεκινούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου οι εργασίες του διήμερου Ενδοκρινολογικού Συνεδρίου «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20» που διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας και την Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων.Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά με ψηφιακή σύνδεση των ομιλητών και προέδρων και τους συμμετέχοντες να μπορούν να κάνουν live ερωτήσεις. Παράλληλα θα λειτουργεί ψηφιακή έκθεση που θα παρέχει πολλές δυνατότητες ενημέρωσης, λήψης υλικού και επικοινωνίας με τους υπεύθυνους κάθε εταιρίας.

Την Τετάρτη 27/01/21 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή, λόγω των συνθηκών,Συνέντευξη τύπου με ομιλητές τους κ. Νεοκλή Γεωργόπουλο και κ. Κώστα Μάρκου.Στη διάρκεια αυτής θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της διημερίδας και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα κρίσιμα θέματα της ενδοκρινολογίας.

Επίσης, θα παρουσιάσουν τοπολιτιστικό ΕΝΔΟΡΑΜΑ -προσαρμοσμένο και αυτό στις νέες ανάγκες- με θέμα «Οι πανδημίες στη ροή της ιστορίας». Στα πλαίσια αυτού θα λειτουργήσει ψηφιακή έκθεση με φωτογραφίες και δημοσιεύματα από την πανδημία του 1918 στην Πάτρα.Η συνέντευξη τύπου θα προβληθεί στο www.endorama.gr.

 

 

Λίγα λόγια για το ΕΝΔΟΡΑΜΑ

Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στηρίζεται σε μια ιδέα των ενδοκρινολόγων του Τμήματος Ιατρικής Α.Βαγενάκη, Ν.Γεωργόπουλο και Κ.Μάρκου. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008.

Στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας καθώς παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησα την ίδια περίοδο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being