Από τον Πέτρο Συρίγο
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει αφράτη παραδοσιακή καρυδόπιτα!
Υλικά:
7 αβγά, 250γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 1 βανίλια σκόνη, 380γρ. καρύδι ψιλοκομμένο, 130γρ. φρυγανιά τριμμένη, ½ κ.γλ. κανέλα σκόνη, 1κ.γλ. μπέικιν πάουντερ, ξύσμα από ½ λεμόνι | Υλικά για το σιρόπι: 400ml νερό, 380γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, φλούδα από λεμόνι, 1 ξύλο κανέλας
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr