Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαδικτυακά κάλαντα στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Διαδικτυακά κάλαντα στον Διευθυντή Πρωτο...

Από μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είπαν μέσω διαδικτύου οι μαθητές της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Παραμονή Χριστουγέννων στις 10:30 το πρωί είχε δοθεί το διαδικτυακό ραντεβού μεταξύ των μαθητών της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, κ.Τάσου Σταυρογιαννόπουλου. Οι μαθητές συνδέθηκαν στην πλατφόρμα  Webex από τα σπίτια τους, όπως ακριβώς έκαναν καθημερινά για το μάθημα στην ψηφιακή τάξη τους τελευταίους μήνες λόγω των συνθηκών της πανδημίας COVID-19.

Με κιθάρα, τουμπερλέκι και τρίγωνα τραγούδησαν τα κάλαντα αλλάζοντας τα λόγια της τελευταίας στροφής λόγω των ειδικών συνθηκών στα εξής:

«Σ' αυτό το σπίτι που ‘μαστε,
οθόνη να μην σπάσει,
κι ο νοικοκύρης του pc
χίλια pixel να έχει!»

Μια ιδέα της διευθύντριας του 7ου Δημοτικού Σχολείου, κ.Φέρης Γαλιατσάτου, για  να γιορτάσουμε έστω και με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα, υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Στ’ τάξης και την εκπαιδευτικό τους κ.Πηνελόπη Φραντζή.

Η κ.Γαλιατσάτου χαιρέτισε τον κ.Σταυρογιαννόπουλο τονίζοντας : «καταφέραμε να φτάσουμε ως εσάς για τα πρώτα διαδικτυακά κάλαντα ξεπερνώντας την απόσταση και τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, μπαίνοντας εσείς στα σπίτια μας και εμείς στο γραφείο σας!!».

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ.Σταυρογιαννόπουλος χάρηκε αλλά και συγκινήθηκε ιδιαιτέρως με την πρωτοβουλία ακούγοντας τις παιδικές φωνές και συνεχάρη τους μαθητές ευχόμενος του χρόνου να του τα πουν δια ζώσης. Τόνισε ότι είναι διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα  αλλά χρειάζεται να δείξουμε όλοι υπομονή σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις