Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα - Εξοικονομώ: Σε λιγότερο από 15 λεπτά εξαντλήθηκαν οι πόροι 57.000.000€

Δυτ. Ελλάδα - Εξοικονομώ: Σε λιγότερο απ...

Οι περισσότεροι μηχανικοί δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν ούτε μία αίτηση αναφέρει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας

Χαμός έγινε και αυτή τη φορά με το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ και όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής σε λιγότερο από 15 λεπτά εξαντλήθηκαν οι πόροι 57.000.000€ του "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" στην Δυτική Ελλάδα!. "Άντε να δούμε τί θα ακούσουμε σήμερα... ότι πήγαν όλα καλά;;; Αυτό που ζούμε απλά δεν υπάρχει!!! Δεν καταλαβαίνετε ότι μας προσβάλετε ως μηχανικούς;;; Και αφού φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνετε από λόγια μήπως θα πρέπει κεντρικό ΤΕΕ να λάβει μέτρα;;; Καλά εκεί δεν ακούει κανείς;;;;", ανέφερε σε post στο facebook.

Όπως αναφέρει ο κ Αϊβαλής μιλώντας στο thebest.gr οι περισσότεροι μηχανικοί δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν ούτε μια αίτηση ενώ επαναλαμβάνει ότι χρειάζεται η διαδικασία να είναι όχι χρονικής προτεραιότητας αλλά ανταγωνιστικής διαδικασίας με ορισμένο χρόνο. "Το έχουμε πει αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο. Επίσης η διαδικασία δεν αφήνει περιθώριο για επιλαχόντες. Υπάρχουν μηχανικοί με γραφεία που απασχολούν 4 - 5 συναδέλφους και δεν πέρασαν ούτε μία και αυτοί είναι πληθώρα, όχι μειοψηφία, άρα κάτι γίνεται. Για να περάσεις μια αίτηση θες 10 με 15 λεπτά".

Το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ενδεικτικά είναι τα σχόλια που ακολούθησαν της ανάρτησης του Προέδρου.

Τέτοια πίεση πρέπει να έχω να νιώσω από τις εξεταστικές στη σχολή! Είναι εξοργιστικό όλο αυτό και άδικο και για τους μηχανικούς και για τους ενδιαφερόμενους.

Ότι και να πούμε είναι λίγο!!!! Μηχανικοί σε απόγνωση..

σωματική άσκηση 'δαχτύλων' πρέπει να κάνουμε...να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο!

Ετοιμαστείτε όλοι μετά την ολόκληρωση του προγράμματος αφήστε τις επιστολές και τα ραβασάκια προχωράμε δυναμικά νομική παρέμβαση κατά του υπουργείου κατά του τεε Κατα του Χατζηδάκη. Διεκδικούμε ηθική και οικονομική αποζημίωση για όσα δεν έκαναν ενώ τα είχαμε ήδη επίσημανει στον Β κύκλο για όσα δεν έκαναν και παράλληλα με εμπαιγμό απαξιωσαν τον επιστημονικό κλάδο καθώς και τις ελπίδες της κοινωνίας και των πολιτών.

Το σύστημα απο κάπου μπάζει
Δεν είναι δυνατόν σε 16 λεπτά να εξαντλήθηκαν οι πόροι

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις