Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα κέντρα υγείας ετοιμάζονται να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα covid-19 - ΒΙΝΤΕΟ

Τα κέντρα υγείας ετοιμάζονται να γίνουν ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε ετοιμότητα και η Πάτρα

Σε εμβολιαστικά κέντρα για την covid-19 θα μετατραπούν το επόμενο διάστημα, κέντρα υγείας της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Ήδη οι συγκεκριμένες μονάδες υγείας έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα δεδομένα, τόσο σε ότι αφορά στο προσωπικό, όσο και στον εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πρωτοφανές εγχείρημα για τα παγκόσμια χρονικά

Με σειρά προτεραιότητας, ραντεβού, ωράριο, αλλά και με συγκεκριμένο αριθμό πολιτών ανά Μονάδα Υγείας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό σε Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ, όταν φθάσουν οι πρώτες δόσεις - μετά και την ανακοίνωση των Pfizer και BioNtech για το εμβόλιο - και στην Ελλάδα.

Βασικό προϋπόθεση είναι να εξασφαλιστούν και οι απαραίτητες καταψύξεις για τη συντήρηση του εμβολίου, καθώς ειδικά το ένα από αυτά που αναμένεται να προμηθευτεί η χώρα μας, πρέπει να διατηρείται στους -70 C. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ολοκληρώσει το επιχειρησιακό σχέδιο για τους εμβολιασμούς, καθορίζοντας τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων σε όλη τη χώρα με βάση πληθυσμιακά κριτήρια.

Εμβολιαστικά κέντρα όλα τα κέντρα υγείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις