Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μεγάλη έξοδος του lockdown: 40% πάνω η κίνηση προς Πάτρα

Η μεγάλη έξοδος του lockdown: 40% πάνω η...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τα οχήματα που πέρασαν από Ρίο και Ζευγολατιό

Αυξημένη κατά τα 40% είναι σήμερα η κίνηση προς την Πάτρα, σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή. Μετά την ανακοίνωση του lockdown (θα είναι σε ισχύ από τις 6 το πρωί του Σαββάτου) αρκετοί έσπευσαν να μετακινηθούν στο μέρος όπως θα περάσουν τις επόμενες είκοσι μέρες.

Από το Ζευγολατιό σήμερα και μέχρι τις 3 το μεσημέρι έχουν περάσει 6.500 όχημα. Παρατηρείται μία αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή καθώς τότε πέρασαν 4.400 οχήματα. Στα διόδια του Ρίου, με κατεύθυνση προς Πάτρα πέρασαν 5.700 οχήματα. Την Προηγούμενη Παρασκευή πέρασαν 3.800 και η αύξηση που παρατηρείται είναι της τάξης του 48%.

Να σημειώσουμε ότι αισθητά αυξημένη ήταν από το πρωί η κίνηση στους εθνικούς δρόμους, καθώς πολλοί Αθηναίοι εγκαταλείπουν άρον άρον την πρωτεύουσα για τα χωριά τους, ενόψει των γενικών απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού, που αρχίζουν από αύριο στις 6.00 το πρωί, έως τις 30 Νοεμβρίου.

Από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 4.000 αυτοκίνητα, ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 πού πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη.

Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση σήμερα γι' αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις