Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Θετική στον κορωνοϊό γιατρός του νοσοκομείου

Αίγιο: Θετική στον κορωνοϊό γιατρός του ...

Αναστάτωση στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Υπ'ατμόν βρίσκονται οι ιατρικές, νοσηλευτικές και διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Αιγίου, μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε γιατρό κλινικής του ιδρύματος.

Με τη ραγδαία εξάπλωση του επικίνδυνου covid-19 σε όλη τη χώρα και αφού "άντεξε" για καιρό η ευρύτερη περιοχή, πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι καθημερινότητα καθώς αρκετοί πολίτες με συμπτώματα, προσέρχονται στο Νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ. Ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr αναφέρουν πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου, έχουν επιβεβαιωθεί πάνω από 25 κρούσματα, με τους περισσότερους να μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ ελάχιστοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν για μερικές ημέρες, όπως μια νεαρή γυναίκα από τον Άγιο Αθανάσιο και ένας ιερομόναχος.

Όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσοι ήρθαν σε επαφή με τη γιατρό βρίσκονται ήδη σε καραντίνα και θα υποβληθούν άμεσα σε τεστ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κι άλλος ένας γιατρός βρίσκεται σε καραντίνα γιατί ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Υπενθυμίζεται πως στο Νοσοκομείο Αιγίου απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού τα επισκεπτήρια, ενώ επιτρέπεται μόνο η παραμονή ενός διαπιστευμένου συνοδού ανά ασθενή, που φέρει ειδική άδεια από την κλινική όπου γίνεται η νοσηλεία. Τα δε δείγματα που λαμβάνονται από "ύποπτα" κρούσματα αποστέλλονται στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, που διαθέτει την ανάλογη πιστοποίηση για να βγάζει ασφαλή αποτελέσματα.

Filodimos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις