Ανεβαίνει συνεχώς η πατρινή κολυμβήτρια του ΝΟΠ
Μεγάλη εμφάνιση από την πρωταθλήτρια του ΝΟΠ Νόρα Δράκου στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών 25αρας πισίνας.
Το πρωί του Σαββάτου στα προκριματικά των 50μ. ύπτιο καταρρίπτοντας το δικό της διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων και γυναικών πέρασε στον απογευματινό ημιτελικό με χρόνο 28.07 Στον απογευματινό ημιτελικό, πέτυχε, ακόμα μία φορά διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ σημειώνοντας χρόνο 27.95 και κατέλαβε την 17η θέση.
Ο προπονητής του ΝΟΠ και της Νόρας Δράκου, Γιώργος Λεκάκης, μιλώντας για τους αγώνες της πατρινής πρωταθλήτριας, ανέφερε: «Το 50αρι είναι ένα αγώνισμα με μεγάλο ρίσκο, όπου όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Με τη Νόρα δε δουλεύουμε ιδιαίτερα για τα 50μ. αλλά και στο στυλ του ύπτιου. Η Νόρα, συνεχώς βελτιώνεται αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα σε κάποιους τομείς. Αύριο Κυριακή, τρέχει 50μ. ελεύθερο και ελπίζουμε σε μια καλή παρουσία εκεί».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










