Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπήλιος Λιβανός: Οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα συμπεριληφθούν στους πληγέντες του "Ιανού"

Σπήλιος Λιβανός: Οι αγρότες της Αιτωλοακ...

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ επισκέφτηκε το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ, στο Αγρίνιο & έλαβε διαβεβαίωση για το αίτημα των αγροτών

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε την Πέμπτη 24-9-2020 το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο, όπου και είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Παναγιώτη Παπαευθυμίου και τον επόπτη του νομού Αιτωλοακαρνανίας  Βασίλειο Φέζο ενώ συνομίλησε και με το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.

Οι κ.κ. Παπαευθυμίου και Φέζος όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Λιβανός, τον ενημέρωσαν διεξοδικά για τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας "Ιανός" στις παράκτιες ζώνες του νομού, και ιδιαίτερα στις καλλιέργειες καλαμποκιού, βαμβακιού, ρυζιού καθώς και στις δενδροκομικές καλλιέργειες ελιάς και εσπεριδοειδών.

Με δεδομένο ότι στην αρχική ανακοίνωση του ΕΛΓΑ δεν περιλαμβάνονται οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στον συμψηφισμό των τελών εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του κυκλώνα "Ιανός", επικοινώνησε ο κ. Λιβανός άμεσα με την ηγεσία του ΕΛΓΑ και ζήτησε να ισχύσει για τους αγρότες του νομού μας ότι θα ισχύσει και για όλους όσοι επλήγησαν από την κακοκαιρία.

O πρόεδρος του ΕΛΓΑ Αντρέας Λυκουρέτζος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου και με διαβεβαίωσε ότι για κάθε καταστροφή που προέρχεται από τον κυκλώνα "Ιανό" θα ισχύσουν ακριβώς τα ίδια μέτρα στήριξης των αγροτών, όπως ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Ασφαλιστικό Οργανισμό νωρίτερα σήμερα, τόνισε ο κ. Λιβανός προσθέτοντας πως αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τον "Ιανό" θα συμπεριληφθούν στον συμψηφισμό των τελών εκτίμησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του κυκλώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις