Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπύρος Ζήκος- Ανδρέας Λουμπαρδέας: Οι πρώτοι των πρώτων στο Τμήμα Ceid της Πάτρας

Σπύρος Ζήκος- Ανδρέας Λουμπαρδέας: Οι πρ...

Μιλούν για την πρωτιά τους...

Ο Σπύρος Ζήκος και ο Ανδρέας Λουμπαρδέας είναι οι πρώτοι των πρώτων στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα. Ο Σπύρος Ζήκος μπήκε πρώτος με το νέο σύστημα ενώ ο Ανδρέας Λουμπαρδέας μπήκε πρώτος με το παλιό σύστημα.

*Ο Σπύρος Ζήκος- 1ος (με το νέο σύστημα)στο τμήμα «Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής»

Ο Σπυρίδων Ζήκος κατάφερε να πετύχει τον στόχο του με 18.700 και να μπει πρώτος (με το νέο σύστημα  στην Πολυτεχνική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα «Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής»

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα που προέκυψε μία δύσκολη χρονιά με θετικά και αρνητικά λόγω της καραντίνας. Από την μία πλευρά υπήρχε χρόνος για διάβασμα, από την άλλη όμως υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να αποδιοργανωθείς» αναφέρει στο thebesr.gr

Ανδρέας Λουμπαρδέας- 1ος (με το παλιό σύστημα) Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα

*Ο Ανδρέας Λουμπαρδέας πέρασε 1ος (ΠΣ) στην πρώτη επιλογή του, τη σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα

Ασφαλώς νιώθω μεγάλη χαρά για την πρωτιά μου στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας. Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία, αλλά κατόπιν μιας επίπονης και μεθοδικής προσπάθειας. Πρέπει να σημειώσω ότι η φετινή χρονιά αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς με την καραντίνα εύκολα μπορούσε κανείς να χαλαρώσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου για τη στήριξη που απλόχερα μου πρόσφεραν.

Φροντιστήριο Όραμα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις