Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεμένη με 68χρονο σε «ανοιχτό» γάμο η 27χρονη νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Παντρεμένη με 68χρονο σε «ανοιχτό» γάμο ...

Ποια είναι η Νικόλ Ποτουράλσκι

Η Αντζελίνα Τζολί αποτελεί παρελθόν και μια πιθανή επανασύνδεση με την Τζένιφερ Άνιστον έχει πλέον αποκλειστεί, καθώς την καρδιά του γοητευτικού Μπραντ Πιτ «έκλεψε» εδώ και μερικούς μήνες η γοητευτική Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες. Η πρώτη γνωριμία της αινιγματικής Νικόλ με τον 56χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ έγινε τον Αύγουστο του 2019 στο Βερολίνο και μάλιστα, μέσα στο διάσημο εστιατόριο Borchardt, ιδιοκτησίας του 68χρονου Ρόλαντ Μέρι, συζύγου της 27χρονης καλλονής και πατέρα του εφτάχρονου γιου της.

Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί γοητεύτηκε αμέσως από το μοντέλο όταν οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και, όπως όλα δείχνουν, ο Μπραντ Πιτ και η νεαρή Νικόλ Ποτουράλσκι δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, αν και η 27χρονη είναι ήδη παντρεμένη και δεν βιάζεται να πάρει διαζύγιο.

Ο Μπραντ Πιτ είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το γνωστό και υψηλών προδιαγραφών ρεστοράν Borchardt στο Βερολίνο το 2009, όταν στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Inglorious Basterds (Άδοξοι Μπάσταρδοι) του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο διάσημος ηθοποιός πήγε ξανά στο ακριβό εστιατόριο, το οποίο χρεώνει κατά μέσο όρο 150 ευρώ το άτομο, τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα για να προωθήσει την τελευταία ταινία του Ταραντίνο Once Upon A Time In Hollywood (Κάποτε στο Χόλιγουντ) μαζί με τον σκηνοθέτη και τους συμπρωταγωνιστές του, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάργκοτ Ρόμπι.

Η 27χρονη Νικόλ έκανε το «πρώτο βήμα» και έδωσε το τηλέφωνό της στον Μπραντ Πιτ

Η δεύτερη φορά που ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στο Borchardt ήταν καθοριστική για την μετέπειτα ζωή του καθώς εκείνη τη νύχτα γνώρισε την νεαρή σύζυγο του ιδιοκτήτη, η οποία μοιάζει αρκετά στην Αντζελίνα Τζολί, αν και κατά πολύ νεότερή της. Μάλιστα, όταν κοινοί γνωστοί σύστησαν τον έναν στον άλλον η Νικόλ πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε το τηλέφωνό της στον Μπραντ Πιτ.

Ο θεός του έρωτα όχι μόνο έριξε τα βέλη του στον Πιτ και στη Νικόλ, αλλά βοήθησε το ζευγάρι να συναντηθεί και πάλι και μάλιστα, σύντομα και εκτός γερμανικού εδάφους. Το νεαρό μοντέλο, που έχει γίνει και εξώφυλλο στο Elle, μερικές εβδομάδες αργότερα χρειάστηκε να ταξιδέψει για δουλειά στο Λος Άντζελες και εκεί συναντήθηκε με τον Μπραντ Πιτ.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους το ζευγάρι εθεάθη στο Λος Άντζελες ενώ ένα χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία τους ο Μπραντ Πιτ και η Νικόλ Ποτουράλσκι είναι πολύ ερωτευμένοι και αναχώρησαν μαζί για διακοπές στη νότια Γαλλία, όπου ο ηθοποιός έχει αγοράσει μαζί με την πρώην σύζυγό του τον πύργο Μιραβάλ, αξίας 56 εκατ. ευρώ. Τώρα τις ανέσεις του πύργου χαίρεται ο Μπραντ Πιτ μαζί με τη νέα αγαπημένη του.

Ο Γερμανός σύζυγος της Νικόλ αντιμετωπίζει σαν «Σουηδός» το ειδύλλιο της γυναίκας του με τον σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τον έρωτα που ζει στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, η εντυπωσιακή Νικόλ δεν φαίνεται να σκέφτεται το διαζύγιο, ούτε να την απασχολεί η γνώμη του συζύγου της για τη σχέση της με τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του κινηματογράφου. Η νεαρή σύντροφος του Μπραντ Πιτ παραμένει παντρεμένη με τον 68χρονο σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο 7 ετών, τον Εμίλ. Μάλιστα, ο γιος της ξεκίνησε πρόσφατα το σχολείο στο Βερολίνο, αλλά νωρίτερα μέσα στο μήνα συνόδευσε την όμορφη μαμά του σε ταξίδι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Όταν ο σύζυγος της Νικόλ ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο». Πάντως, ο 68χρονος άντρας αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία καθώς έχει κάνει «αρκετούς» γάμους και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Όπως δε αποκάλυψε φίλος του στο βρετανικό Τύπο: «Αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος».

Προτεραιότητα της Αντζελίνα Τζολί η ευτυχία των έξι παιδιών της

Πώς αισθάνεται όμως η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της και μάλιστα, με μια γυναίκα εξίσου γοητευτική με την ίδια και κατά πολύ νεότερή της; Σύμφωνα με φίλο της πρωταγωνίστριας, που μίλησε στο αμερικανικό σάιτ Hollywood Life, η διάσημη ηθοποιός ενδιαφέρεται με ποια βγαίνει ο Μπραντ Πιτ στο βαθμό που αυτό επηρεάζει τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Πέρα από αυτό η Αντζελίνα Τζολί «δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να γνωρίζει για την ερωτική του ζωή».

Όσο για την ερωτική ζωή της ηθοποιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη αυτή την χρονική στιγμή καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα με τους γονείς τους διαζευγμένους και να είναι ευτυχισμένα. «Η ευτυχία τους είναι η πρώτη προτεραιότητά της και πάντα θα είναι», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Το διάσημο ζευγάρι, που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν τέσσερα χρόνια, έχει έξι παιδιά. Τον 19χρονο Μάντοξ, τον 16χρονο Παξ, την 15χρονη Ζαχάρα, την 14χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, 12 ετών.

Πηγή:protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight