Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπόνο & Μπομπ Ντίλαν στο ντοκιμαντέρ «Jimmy Carter: Rock & Roll President»

Μπόνο & Μπομπ Ντίλαν στο ντοκιμαντέρ...

Ο Κάρτερ έγινε γνωστός ως ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που αγκάλιασε την κουλτούρα του rock 'n' roll

Το «Jimmy Carter: Rock & Roll President» είναι ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ που διερευνά την ειδική σχέση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ στα 95 του χρόνια σήμερα, με τη μουσική και τους μουσικούς, με κάποια από τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Μπόνο των U2 & τον Μπομπ Ντίλαν να συνεργάζονται για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Ο Κάρτερ έγινε γνωστός ως ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που αγκάλιασε την κουλτούρα του rock ‘n’ roll, όταν εξελέγη το 1976. «Οι Allman Brothers με βοήθησαν να μπω στον Λευκό Οίκο συγκεντρώνοντας χρήματα, όταν δεν είχα καθόλου χρήματα» εξηγεί ο 95χρονος Τζίμι Κάρτερ στη συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ.

Στην ταινία παγκόσμιοι σταρ όπως οι Γουίλι Νέλσον, Μπομπ Ντίλαν, Πολ Σάιμον και Γκαρθ Μπρουκς επαινούν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Με όλες τις πιθανότητες εναντίον του, έκανε αυτό που θωρούσε σωστό. Αυτό δεν είναι ένα κακό πρότυπο να το ακολουθούμε όλοι μας» αναφέρει ο Νέλσον στο τρέιλερ.

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα να ζεις σαν άνθρωπος, είναι κάτι που ο Πρόεδρος Κάρτερ προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα με την εξωτερική του πολιτική», προσθέτει ο αρχηγός των U2, Μπόνο.

Το ντοκιμαντέρ «Jimmy Carter: Rock & Roll President» θα αρχίσει προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες και διαδικτυακά από τις 9 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Τζίμι Κάρτερ, 39ος Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν Δημοκρατικός και στις εκλογές του 1980 έχασε από τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight