Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση

Κριός

Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σας με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία σήμερα. Τακτική σας ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σας, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανείς άλλος. 

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και έτοιμοι να δώσετε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.  Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σας καθ όλη την ημέρα. Κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. 

Δίδυμοι

Μην προσπαθήσετε να ελέγξει την κατάσταση ή να ψάξετε για το ποιο είναι σωστό ή λάθος. Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία, εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε. Είστε απολύτως ικανοί να βρείτε την μέση οδό και να συνυπάρξετε ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη. Αρκεί να βρείτε το κουμπί του! 

Καρκίνος

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεων σας. Δεν θα μετανιώσετε αν αφιερώσετε αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, τον ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή!  ! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίσει το νέο στυλ επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό της ζωής σας.

Λέων

Αν μπορέσετε να περιορίσετε το έμφυτο πάθος σας για ηγεσία και να είστε προσεκτικοί ως προς το πόσο επίμονοι μπορεί να είστε στις επιδιώξεις σας, όταν πρόκειται για την υλοποίηση των δικών σας επιθυμιών, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι φυσιολογικά... Η ηρεμία, ψυχραιμία και έλεγχο των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα! Θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ισορροπία σε μια δύσκολη κατάσταση. 

Παρθένος

Δελεαστικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στην καριέρα σας, στον οικονομικό τομέα ή την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πάρετε αυτή την ευκαιρία στα σοβαρά και να κάνετε κάποιες απαραίτητες κινήσεις. . Οποιεσδήποτε ενέργειες ή συμφωνίες  που βασίζονται στην βοήθεια ή συνδρομή παλιών γνωστών θα αποδειχθούν αποτελεσματικές! 

Ζυγός

Δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε το ταίρι σας να αλλάξει γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα σήμερα, όσο και αν προσπαθήσετε. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σας, μπορεί να μην σας το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσετε. Ότι κι να κάνετε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε ειδικές δεξιότητες για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Γίνεστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να ζήσετε έντονες και  απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή σας για σήμερα είναι να διατηρήσετε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολείστε με τους ανθρώπους. Κρατήστε αποστάσεις για να είστε αποτελεσματικοί. 

Τοξότης

Παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες,  μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο σας, που να  επιβραδύνουν τη πρόοδο σας σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Προσπαθήστε να βρείτε τον ενθουσιασμό σας και να διατηρήστε σταθερή πορεία πλεύσης.

Αιγόκερως

Η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειά σας και των υποχρεώσεων σας θα εμποδίζουν την πρόοδό σας σήμερα. Μην σπαταλάτε τις ώρες σας, εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σας. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική!

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων σας, να δεχτείτε αύξηση στο μισθό σας ή να σας προσφέρουν ένα γενναιόδωρο μπόνους! Χαρείτε το!!! Μην ξαμοληθείτε όμως κατευθείαν στην αγορά και εξανεμίσετε τα χρήματα. Υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον αρκετές άλλες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε.

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σήμερα στις προοπτικές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμη να σας απασχολήσει η επίλυση ενός μυστηρίου. Μπορεί επίσης να βιώσετε περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, που καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά από την 0οικογένεια σας εάν είστε παντρεμένοι, ή να συμμετέχετε σε ίντριγκες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being