Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Φυσικό αέριο στην Δυτική Ελλάδα" το θέμα της e-Forum Ενέργειας 2020 την Τετάρτη 15 Ιουλίου

"Φυσικό αέριο στην Δυτική Ελλάδα&qu...

Το διαδικτυακό αυτό συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2020

To e-Forum Ενέργειας 2020 αποτελεί ξεχωριστή διαδικτυακή και συνεδριακή και εκθεσιακή δραστηριότητα ενταγμένη στο πλαίσιο του καθιερωμένου από το 2012 Forum Ενέργειας και διοργανώνεται με άρτιο τεχνολογικά τρόπο το χρονικό διάστημα 13-17 Ιουλίου 2020. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι στην ουσία ένα πενθήμερο αφιερωμένο σε όλα τα επίκαιρα ενεργειακά ζητήματα, με έμφαση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Παράλληλα με μια σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών, που θα συνοδεύουν τη διοργάνωση στην προετοιμασία της κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων και μετά την ολοκλήρωσή τους, θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία για όλους όσους το βιώσουν διαδικτυακά.

Το «e-Forum Ενέργειας» συνδιοργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος και την οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» του Παναγιώτη Γιαλένιου στη βάση της καθιερωμένης πολύχρονης συνεργασίας των δύο φορέων μέσω του Forum Ενέργειας.

Για την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 το πρόγραμμα περιλαμβάνει την θεματική «Φυσικό Αέριο στην Δυτική Ελλάδα», στις 19.00 με συντονιστή τον Βασίλη Αϊβαλή, πρόεδρο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Δείτε την εκδήλωση ελεύθερα στο www.forumanaptixis.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις