Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ληστεία και εκβιασμό

Δυτ. Αχαΐα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για...

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες, Σάββατο το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πέντε Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου για τα όπλα. Σύμφωνα με καταγγελία, πριν από τρεις ημέρες το βράδυ, δυο από τους συλληφθέντες μετέβησαν στην οικία άνδρα και του πρότειναν να μεταβούν με όχημα σε παραλία της Κάτω Αχαΐας, όπου διαπληκτίστηκαν λόγω υποτιθέμενου χρέους ύψους (6.000) ευρώ του παθόντα.

Σύμφωνα με τον παθόντα, οι άνδρες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το αυτοκίνητο του, μεταφέροντας το σε άγνωστη τοποθεσία, έως ότου, τους επέστρεφε το προαναφερόμενο ποσό.

Προχθές το πρωί, τρεις από τους δράστες μετέβησαν εκ νέου στην οικία του παθόντα, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και χρήση απειλών τον μετέφεραν σε Δημόσια Υπηρεσία προκειμένου να τους μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του, ως εξόφληση του χρέους.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία εντοπίστηκαν οι πέντε άνδρες σε οικίες τους στην Κάτω Αχαΐα και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες, που ακολούθησαν στις οικίες που βρίσκονταν οι συλληφθέντες, καθώς και σε σωματικούς ελέγχους, που ενεργήθηκαν στους ίδιους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

• κλειδιά οχήματος και διάφορα έγγραφα του οχήματος του παθόντα.

• τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κάνναβη συνολικού βάρους (5,8) γραμμαρίων

• το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ

• πέντε κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο του παθόντα βρέθηκε σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και θα του αποδοθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις