Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Απαράδεκτη η ακύρωση του διαγωνισμού για τον μαγνητικό του Καραμανδανείου

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Απαράδεκτη η ακύρ...

Η εξέλιξη αυτή αποστερεί από τους χιλιάδες μικρούς ασθενείς όλης της Δυτικής Ελλάδας, που περιθάλπονται κάθε χρόνο στο Νοσοκομείο

«Θεωρούμε απαράδεκτη την ακύρωση του σχεδιασμού για εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπως αυτή έχει προγραμματιστεί εδώ και μήνες, από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας και συνεχίζει με τα εξής:

«Η εξέλιξη  αυτή αποστερεί από τους χιλιάδες μικρούς ασθενείς όλης της Δυτικής Ελλάδας, που περιθάλπονται κάθε χρόνο στο Νοσοκομείο, την πρόσβαση σε ένα σύγχρονο και αναγκαίο διαγνωστικό μέσο, το οποίο  διασφαλίζει μηδενική έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία. Ταλαιπωρεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους γιατί είτε διακομίζονται στο ΠΓΝΠ ή σε νοσοκομεία εκτός Πατρών. Περιορίζει επίσης τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των θεραπόντων ιατρών. Τέλος, υποβαθμίζει το μοναδικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής, που θα έπρεπε αντιθέτως να στηρίζεται με κάθε τρόπο από το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες αρχές, με έμψυχο και άψυχο δυναμικό, για να συνεχίσει απρόσκοπτα την κοινωνική και επιστημονική του προσφορά.

Στηρίζουμε με κάθε μέσο το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου για άμεση έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Καραμανδάνειο και διαφωνούμε κάθετα με την μεταφορά του σε οποιαδήποτε άλλη δομή υγείας.

Η διεκδίκηση άμεσης λειτουργίας του πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις