Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ζούγκλες" με σπασμένα παγκάκια, κούνιες και πλακάκια στις Εργατικές Κατοικίες- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

"Ζούγκλες" με σπασμένα παγκάκι...

Έντονα παράπονα από τους κατοίκους στις Εργατικές της Ανθείας

Εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι στις Εργατικές Κατοικίες της Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Μετά από τα έντονα παράπονα κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών το thebest.gr βρέθηκε στην περιοχή και κατέγραψε τις εικόνες εγκατάλειψη που ακολουθούν. Ξερά χόρτα παντού.

Το ύψος τους φτάνει σε αρκετά εκατοστά και ξεπετάγονται από κάθε πιθανό και απίθανο σημείο.

Δυσκολεύουν μάλιστα το περπάτημα των πεζών ή τη διέλευση των γονέων με καροτσάκια οι οποί υποχρεώνονται να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα, σε έναν δρόμο (την Ανθείας) με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

Επίσης στην πλατεία Παρμενίδου και όχι μόνο είναι αδύνατον κάποιο να καθίσει έστω και για λίγο καθώς τα παγκάκια είναι σπασμένα, άλλα χωρίς κάθισμα κι άλλα χωρίς πλάτη. Επίσης σπασμένα είναι αρκετά πλακάκια σε διάφορα σημεία των κοινόχρηστων χώρων.

 

 

Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στην παιδική χαρά, όπου σχεδόν όλα τα παιχνίδια, κούνια κ.α., είναι παντελώς κατεστραμμένα ενώ φαίνεται ότι ο χώρος είναι πλήρως εγκαταλελειμμένος εδώ και αρκετό καιρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά έχει μπει στο πρόγραμμα του Δήμου για βελτιώσεις, όπως οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι μέχρι τότε δεν θα έπρεπε να παρουσιάζει αυτή την εικόνα καθώς η ζωής, στο μεσοδιάστημα, συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις