Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η έκλειψη ηλίου τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η έκλειψη ...

Αναλυτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο

Νέα δεδομένα θα προκύψουν από την έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου και συμπίπτει με το θερινό ηλιοστάσιο. Η έκλειψη θα επηρεάσει τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερως και κυρίως εκείνους που είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες.

Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή της Star System, εξήγησε αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από την σούπερ δυνατή και καρμική έκλειψη ηλίου. Όπως εξήγησε η Άση Μπήλιου, η Αφροδίτη στους Διδύμους, που ήταν ανάδρομη από τις 13 Μαΐου και δημιούργησε σύγχυση και μπερδέματα στις σχέσεις και τα οικονομικά, επιτέλους επιστρέφει στην ορθή της πορεία και από τις 25 Ιουνίου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Η Άση Μπήλιου αναφέρεται και στην επιρροή του Ερμή, που πλέον βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και συμφωνιών.

Δείτε αναλυτικά και ανά δεκαήμερο τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου:

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being