Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο Υπουργός Προστασία του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στην Πάτρα σήμερα ο Υπουργός Προστασία τ...

Το πρόγραμμά του

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού θα είναι στις 9:ο0 το πρωί το κλειστό γήπεδο «Δ. Τόφαλος» όπου θα έχει συνάντηση με τους αστυνομικούς και τους αστυομικούς Διευθυντές των 4 αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μετά  από τη συνάντηση με τους ένστολους ο Υπουργός θα μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας όπου θα έχει συναντήσεις με τους βουλευτές του νομού καθώς επίσης με εκπροσώπους των συνδικαλιστών, αξιωματικών και αστυνομικών.

Στη 1 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην οποία έχουν προσκληθεί από το γραφείο του Υπουργού ο Περιφερειάρχης, βουλευτές και δήμαρχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσει το θέμα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ζητούν από τον Υπουργό να δώσει άμεσα λύση η Πάτρα να αποκτήσει ένα νέο και σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο  και προτείνουν η ανέγερση του Μεγάρου να γίνει εντέλει στο ιδιόκτητο οικόπεδο της Αμερικής και να αξιοποιηθεί η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του έργου, εφόσον το ακίνητο που έχει προσφέρει ως ανταλλαγή ο Δήμος Πατρέων στην μίνι περιμετρική έχει εκκρεμότητες πολεοδομικής φύσεως.

 

Μετά τον κύκλο των συσκέψεων και των επαφών του ο κ. Χρυσοχοΐδης στις 14:30, θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις