Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ανατροπή από τη μαρτυρία για τη μυστηριώδη γυναίκα

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ανατροπή από τη μαρ...

Η Μαρκέλλα αγνοείται

Ώρες αγωνίας για την 10χρονη Μαρκέλλα , η τύχη της οποίας αγνοείται από χθες στις 13.30, στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν όταν γυρνούσε σπίτι από το σχολείο της, το 101ο δημοτικό σχολείο στην Κάτω Τούμπα και από τότε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, που συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Επί ποδός βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες χτενίζουν όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ενώ στην μάχη εντοπισμού της μικρής Μαρκέλλας έχουν ριχτεί και εθελοντές.

Μιλώντας στο OPEN TV η μητέρα της μικρής, Δήμητρα Χατζηλεμονιά τόνισε ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με ένα συμμαθητή της.

Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό όνομά της στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38) στην περιοχή της Τούμπας.

«Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά» φώναξε η άγνωστη κυρία με την μαθήτρια να την πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» είπε η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις