Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση

Κριός

Περιορίστε την επιθετική σας διάθεση, γιατί μπορείτε εύκολα να βλάψετε τα συμφέροντα σας. Αφήστε την λογική να κατευθύνει τις πράξεις σας.

Ταύρος

Μια ανοιχτή αντιπαράθεση θα μπορούσε να σας προκαλέσει αρκετές απώλειες που θα πλήγωναν το γόητρο σας και θα δυναμίτιζαν τις προσπάθειες σας.

Δίδυμοι

Η σελήνη σας ευνοεί και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τα υπόλοιπα πλανητικά όμως δεν ενδείκνυνται για επαφές με πολύ κόσμο. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε. 

Καρκίνος

Μια ρομαντική μέρα η σημερινή, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

Λέων

Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας  για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας εγκαίρως.

Παρθένος

Η μέρα θα σας φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στα ουσιώδη και να αφήσετε κατά μέρος τις επουσιώδεις λεπτομέρειες.

Ζυγός

Είστε επιρρεπείς στην σπατάλη! Φροντίστε να περιορίσετε την τάση σας για καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

Σκορπιός

Ο από μηχανής θεός θα εμφανιστεί στο πρόσωπο ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον και θα σας δώσει χείρα βοηθείας την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη.

Τοξότης

Το καμπανάκι του κινδύνου για παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν στόχο να υπονομεύσουν τα πλάνα σας χτυπάει σήμερα. φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως αποφεύγοντας να κοινοποιείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Στον ερωτικό τομέα από την άλλη όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς.

Υδροχόος

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Ιχθείς

Οι υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια.

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being