Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκτός ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Εκτός ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες

Παρελθόν αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ ο Αχαιός Κώστας Σπηλιόπουλος. Αναλυτικές πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στην έξοδό του αναμένονται προσεχώς καθώς αναμένεται δημόσια τοποθέτηση του ιδίου σχετικά με το ζήτημα. Πάντως οι πληροφορίες μιλούν για δυσκολία στη συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, φέρεται τις προηγούμενες μέρες, να πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σπηλιόπουλος ήταν στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και η τοποθέτησή του στον ΟΣΕ οδήγησε σε διαγραφή του από το κόμμα. Μάλιστα τότε, είχε καταγγελθεί από τους συντρόφους του για συναλλαγή με τη ΝΔ, καθώς στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 είχε κατέλθει ως επικεφαλής δικού του συνδυασμού, κόντρα στο συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Κατσιφάρας έχασε τις εκλογές και η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου θεωρήθηκε ως "Δούρειος Ίππος" και ότι τελούσε σε συνεννόηση με τη ΝΔ και γι αυτό "επιβραβεύτηκε" από το κυβερνών κόμμα με την τοποθέτησή του στον ΟΣΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συνέβη χθες Δευτέρα σε Πάτρα, Αχαΐα, Δυτική Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πώς θα είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Αχαΐας

Ηλεία: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η 6η ΥΠΕ για την 27χρονη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις